[]

3 haftalık yavru kediye yuva arıyorum (Acil)

Geçen hafta işten çıkarken bir arabanın altında buldum. Yavru olmasına rağmen korkusuz(saf) ve insan canlısı olduğu için sokağa bırakıldığında ömrü maalesef uzun olmayacak bundan eminim.

Bulduğumdan beridir çalıştığım ofiste bakıyorum ancak haliyle iş ortamında kalıcı olarak barındırmam mümkün değil. Ben de evde sadece akşamları olan biri olarak kediyle ilgilenemeyeceğim için eve alamıyorum.

Görebileceğiniz herhalde en insan canlısı kedi yavrusundan bahsediyorum. Sürekli kendi kendine oyunlar bulan ve atlayan zıplayan bir yavru. Bakabilecek gönüllü birini arıyorum.

Moderasyon başlığı bir süre sabit tutabilirse çok sevinirim.

Lokasyon:İstanbul/Bakırköy

 
şehir bilgisi malesef ki önemli.


  • prodeq  (07.09.16 14:59:10) 
bu kedicağız 3 haftalıktan büyük, bakım isteyecek kadar küçük değil bilginiz olsun.


  • devorgilla the gunslinger  (07.09.16 15:05:10) 
Ben de yalnızca akşamları evde oluyorum ve kedimle alakalı hiçbir sorun yaşamıyoruz. Sabahları makul oranda birkaç öğünlük mama ve yeterli su takviyesi, yatacak yer ve birkaç oyuncak sağlayarak bakabilirsiniz. Kumunu temizlerseniz hatta mümkünse 2 kum kabı koyarsanız sorunsuz ve mutlu günler yaşarsınız.

3 ayın üzerinde gibi görüyorum bu bebeciği.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (07.09.16 15:05:37 ~ 15:06:34) 
Arkadaşlar resmi yakından çektiğim için olduğundan büyük görünüyor. Boyutu hayli ufak. 3 haftalık bile olmayabilir hatta.


  • tendra van case  (07.09.16 15:16:56) 
3 aylık kuru mama ve kedi kumu versem fikriniz değişir mi? 2 kedi besleyen arkadaşlarımın hepsi memnun ama sizi bu sorumluluğa zorlamakta ayrı bir eleştiri konusu olmalı. sonuçta herkesin sorumlulukları farklı. 15 gün memlekete falan gidiyorsanız olmaz o iş.
İnşallah imkanı olan bir hayırsever çıkar bu ilan için.

  • nickelbird  (07.09.16 16:59:37) 
3 ay olmasa da 3 haftalık değil kesinlikle. Kulaklar kocaman, surat oturmaya başlamış.

1,5-2 aylık vardır. Tek problem vakit ayıramamanızsa yukarıda açıklamış bir arkadaş. Ama ille de yuva arıyorsanız haysevder@gmail.com'a mail atın aciliyet belirterek.
  • piremses  (07.09.16 17:13:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.