[]

Bahis - futbol - bugün

Var mı gözünüze kestirdiğiniz bir şeyler?
Romanya'daki 2 maç fena gözülmüyor gibi.



 
canli en temizi olur bugun :)


  • kamyonsans  (07.09.16 14:23:08) 
şöyle bir baktım da basketbol maçlar bile yaz döneminden dolayı riskli. bence bulaşmayın, cumartesi-pazar güzel bülten var o zaman devam edersiniz.


  • golgi aygıtı  (07.09.16 14:29:58) 
bugün hiiiiiçbir şey yok. ben de bulaşmayacağım şahsen. romanya'daki iki maç neye göre fena gözükmüyor ayrıca? vasat altı dandik rumen takımları işte, kaldı ki lig maçı bile değil kupa maçı. hatta ve hatta lig kupası maçı. yani aşırı lüzumsuz, şampiyonun 100 bin euro falan aldığı bi organizasyon. as takımla mı çıkarlar, çıksalar ne yaparlar vs. kestirilebilecek gibi değil. ha maksat heyecan olsun, rastgele sallıcam dersen sen bilin.


  • der meister  (07.09.16 14:35:16) 
Canlı imkanım olmayacak ve basketten anlamam.

@dm
11ler açıklanınca ucundan da olsa adını duyduğum topçular olabilir. Gündüzden bir iki analiz okursam bence kupa maçı da olsa bir şey yakalanabilir. Başka hiç maç yok çünkü ve benim kasamı bi yüzde 5-10 arası büyütmem lazım bugün. Veya ispanya maçlarından 1,5ü 3,5a gibi seçeneklere yönelmem gerekecek.
  • nigeo  (07.09.16 15:25:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.