[]

elektrik süpürgesi tavsiyesi

bütçe 250-300-350. ananne kullansin diye, kucuk hafif ama cekim kuvveti az olmayan bir supurge bulmami istediler. torbasiz olursa daha iyi olur dediler. electrolux'un bi modelini buldum toz torbasiz diyor, o sistem nasil oluyor? su da yok cunku icinde. butceye gore siraladigimda king, arzum gibi markalar var is gorur mu acep? bu aralikta torbali-torbasiz supure tavsiye edebilir misiniz?

tesekkurler.


 
Toz haznesinde birikiyor, hazneyi posete ters cevirip tozu bosaltiyorsunuz. 2 3 haftada bir hazneyi filtreleri yikiyorum. Philips rowenta iyi diyorlar ev aletlerinde. Benimki philips hafif birsey. Bir sikayetim yok memnunum.


  • curukturpkokusu  (07.09.16 12:56:20) 
mutlaka torbasız
ve emiş gücü yüksek olan.

(motor gücü ile emiş gücü farklı şeyler, karıştırmayın)

www.epey.com sitesinde karşılaştırma imkanınız olur. böylece, alabileceğiniz seçenekler kendiliğinden oluşur.

www.epey.com
  • holy diver  (07.09.16 13:03:26 ~ 13:04:03) 
cyclone diye geçiyor susuz ve torbasızlar, böyle hortum gibi döndürüyor çekiyor hava akımıyla, fizik çok enteresan ya yine aklıma gelince :D

biz iki hafta önce fakir veyron öko falan adında aldık bir tane 437'tl ye ama şimdi 457 olmuş. bir öneri olarak belki işinize yarar. hafif ve iyi temizliyor gibi. halıyı kaldırıyor en güçlüde. electrolux de iyi diyorlar ama bizim aldığımız bir model 1 ay sonra cortlamıştı. gerçi eve gelip tamir ediyorlarmış falan öyle bir hizmetleri de var.

ben homend'in ürünlerini beğeniyorum bir de şu var. www.homend.com.tr geçen ay 300 tl idi şimdi belki alırken falan bir indirim vardır. ama süpürgelerini hiç denemedim, kefil olamam :)
  • passion rules the game  (07.09.16 13:04:07) 
anneanne içinse lütfen kablosuz bir model almaya çalışın. çok rahat eder. bizde elektrolux'ün bir modeli var çok kullanışlı ve kuvvetli.

uygun fiyatlı (emiş gücü biraz daha az): www.hepsiburada.com

bizim kullandığımız: www.hepsiburada.com
  • lordoz  (07.09.16 13:31:32 ~ 13:34:14) 
Harika bir önerim var ama siklet olarak uymayabilir. Açıkcası kaldırmak gerekirse biraz ağır ama kullanımı ve yerde ilerletmek çok kolay. (tekerlekleri çok iyi)

-Hepa-13 filtreli(yıkanabilen, daha çok partikül yakalayan) bir model.
-Filtreden de önemlisi tozu su haznesinde hapsediyor.
-Her süpürme sonrası su haznesini döküp, en az bir defa çalkalamak gerek ama 1 dk alıyor en fazla. (diğer makinelerle süpürdüğünüz tozlar havada kalıyor ve soluyoruz. sonra tekrar yere iniyorlar ve tekrar süpürüyoruz...)
-akciğer sağlığı için, alerjik hassasiyeti olanlar için, çocuklu aileler için mutlaka tavsiye ediyorum.

Ananeye en güzeli DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE alın. hem kolu yorulmaz, hemde toplama derdi yok ama onunda fikrini alın. Belki ona pratik değildir. 80-100 tl. çok gürültü düşük performans ama yer kaplamaz ve hızlı kullanılır.

Benim dediğim philips'in torbasızları. (diğer marka bile olsada hepa-13 filtreli olmalı. ısrarla sorun) Philips PowerPro Compact Torbasız Elektirikli Süpürge 330 tl'ye bile var. Ürün yorumlarını okuyun, bir aksilik çıkmasın. Bu da hepa-13. Gürültü az değil ama temizliği iyi ve süpürge evin havasını kirletmiyor. mis gibi harika...hatta bence kendinizinkini ananeye verip, siz kendinize bu torbasızı alın :)
Hayırlısı olsun.

ek: İmkanınız varsa Mediamarket gibi bir beyaz eşya markete götürüp, birebir test ettirebilirsiniz. Kendini görür, ağırlığına bakar(?).
  • nickelbird  (07.09.16 13:46:36 ~ 13:48:09) 
yanlış görmediysem annem şundan almış www.philips.com.tr

hem şarjlı, hem tutacak yeri katlanıyor, hem de hazne kısmı çıkıp o minik süpürgelere dönüşüyor. bence alacağınız şey bu olmasa bile buna benzer olsun. kullanımı aşırı rahat.
  • freya  (07.09.16 14:09:03) 
dik duranlardan degil yalniz, komple evi supurmelik tekerlekli olanlardan alacagiz. ananne icin ama genelde annem falan gidiyor temizlemeye evi. genel temizlik supurgesinden bahsediyorum. electrolux nasildir 350 liralik bir modeli var?


  • icim urperiyor  (07.09.16 14:20:14) 
Kesinlikle Fakir marka alma, ölümüne uyduruk malları var. Ben 2 defa düştüm bu hataya sen düşme.


  • teoridefeminist pratiktegeysa  (07.09.16 14:35:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.