[]

İstanbul Ü. Öğrencisi Kedi Seven Bayan Kalacak Yer Arıyor

Arkadaşlar merhaba,

İstanbul üniversitesine yeni başlayacak kedi sever bir bayan arkadaşım kalacak yer arıyor. Kalacak yer Üniversite cevresinde olabileceği gibi (fatih, cihangir) üsküdar'da da olabilir. Aynı zamanda halihazırda olan öğrenci evlerine 2. 3. ya da 4. olarak katılabilir.

Kendisi aslında şile'de oturuyor ve çalışmakta, yol uzak olduğu ıcın istanbulda bir yer arıyor. Evi çok fazla kullanmayacak. bu da not dusulsun lutfen.

Okul 19'unda başlayacağı ve acil oldugu icin modlardan ricam biraz üstte kalması.

Teşekkürler.

not: kedi sever dedim ama kızın kedisi yok, sadece kedi seviyor :)

 
Sen orda mısın?)


  • anonymice  (07.09.16 11:14:37) 
Kediyi duyurunun ilgi çekmesi için kullandım:)


  • anonymice  (07.09.16 11:23:53) 
Daha fazla detay vermelisin . Mesela bütçesi ne kadar , sigara - alkol kullanıyor mu , kaldığı evde diğer arkadaşlarına misafir gelirse tutumu nasıl olur , kendi misafiri gelicek mi , eşyalı mı eşyasız mı ev arıyor , dini - siyasi - hayat görüşü farklı olan biriyle de kalabilir mi , vs vs ...


  • iwasbornonamountainside  (07.09.16 11:26:09) 
@ı was
Hocam bir talip çıksinda onlar aralarında konuşur diye dusunuyorum

  • anonymice  (07.09.16 11:27:20) 
merhabalar, üsküdarda oturuyorum, ev arkadaşı arıyorum ben de. 1450 lira kira ve 80 tl aidat var. ev bakımlı gayet iyi durumda fotograf paylaşabilirim. iletişim için mail adresi tel vs paylaşabilir misiniz?


  • selluka87  (11.09.16 03:03:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.