[]

thy mil kazanma

merhaba 2 uzakdoğu ziyaretimden gelen miller eridi bitti tükendi :( özellikle son yurtiçi uçusunda son gün olmasına rağman müşteri hizmetlerinden bilet alınca business falan ayarladılar uygun mile çok tatlı geldi.. gözüm yükseklerde değil aylık 300 tl falan min kredi kartı harcamam oluyor mil kazanmanın en mantıklı yolu garanti miles and smiles kredi kartı kullanmak mı? yani yılda 2 yurtiçi uçuium gidiş gelişli bedavaya gelse uyar bana tahminin bu da 15 bin mile denk geliyor.. Anladığım kadarıyla ya uçacaksın ya satın alacaksın (thy yada birinden) ya da bu kredi kartından alışveriş yapacaksın doğru mudur? başka bir yolu yok herhalde.

bi de bu kartın 3 seçeneği var, yıllı ücretleri mi fazla acaba?


 
2 bilet için yılda 30 bin tl harcama yapman ve bunu da hep üye magazalardan yapman lazım nerden baksan. ayda 300 ile "baya" zor o iş.


  • 507  (07.09.16 09:14:27 ~ 09:18:41) 
garanti miles and smiles kredi kartiyla mil kazanirsiniz ama aylik 300-500 tl harcamalarla kazanacaginiz mil kartin yillik aidatina bile yetmeyebilir. (yani yetmez)

karti alinca yaninda american express kart da gonderiyorlar. ikisinin toplam yillik aidati 160 tl falan.

su an internetn uzerinden basvurursaniz ilk harcamanizdan sonra takip eden ay 5000 mil hediye yatiyor. (kartlari min 6 ay iptal etmemek sartiyla)

1000 tl'lik alisveris harcamaniza da ekstra kampanya falan olmazsa 500 mil civari kazanirsiniz.

1000 tl'lik thy bileti alirsaniz 2000 mil civari gelir.

ona gore hesabinizi yapin yani.
  • brkylmz  (07.09.16 09:17:37 ~ 09:20:54) 
Thynin mil sistemi de degisti.

Ucuslardan gelen miller eskiden mesafeye goreydi, simdi fiyata gore oldu. Promosyon bilet alirsan daha az mil geliyo artik. Yani iyice zorlasti.

Kredi karti da, shop&miles alinmsina genel olarak karsiyim cunku thy takintim yok ama aylik 300 tl harcama hicbir bilet vb alamazsin
  • kuehles blondes  (07.09.16 09:45:33) 
Miles&Smiles Mastercard 108 tl
Miles&Smiles Platinum 157 tl
Miles&Smiles Privé 200 tl
  • ada meltemi  (07.09.16 11:39:42) 
300 tl harcamaya en fazla 150 mil kazanırsın. bir biletin mil bedeli sabiha kalkışlı/varışlı ( her havalimanında geçerli değil bu arada ) 2813, diğer havalimanıları için 3750 mil. bunlarda limitli kapasite biletler için. her zaman bulamayabilirsin. olmaz yani o iş.

(git: 1115385) burda da sordular benzer cevaplar vermiştim. orayı da bi oku.
  • spirit crusher  (07.09.16 11:48:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.