[]

Çocuğunun yanında sigara içen adama durakta sigara içme demek?

Gerginlik sebebi oluyor. Hem cahil hem en küçük ricayı bile atar olarak değerlendiriyor. Zehirlediği çocuğu hiç umrumda değil açıkçası, ben kendi temiz havamı düşünüyorum. Bu çomar arkadaşlar hiç empati sahibi olacak mı?




 
olmayacak, azalarak bitmesini umuyoruz. azalmasi icin de egitim ogretim programlarinin toplumsal yasami gelistirmeye yonelik olmasini saglamak lazim. birey olarak yapabileceginiz en iyi sey, rahatsiz oluyorsaniz rica ederek istemek. cevrenizdeki yeni nesillere de bu bilinci yaymak.


  • idexo  (07.09.16 07:29:13) 
Amca hayır ben kendi temiz havamı fln filan yazmış.
Sorsak nerede oturuyorsun diye GEBZE fln diyecek hava kirliliğinde dünyada ün yapmış. :F :S Derdiniz ne ki.

Yanmamış sigarayı elinde tutan okan bayülgene yapılan muameleyide unutmadık. Artık sizdeki bu fobi sadece
  • nohut  (07.09.16 08:31:33) 
olmayacaklar, sigara içmeyen birinin durakta, kalabalıkta birinin arkasında yürürken dumanın içinde olmaktan ne kadar rahatsız olduğunu da anlayamayacaklar. fobiymiş, evet fobi, iğrenç kokan, sağlığa zararlı, kendi iradem dışında solumak zorunda kaldığım bir şeye fobim var, olamaz mı?


  • freya  (07.09.16 09:07:25) 
manyak mısınız olm, durakta sigara içmeyi savunmak da ne demek.

istediği kadar gerginlik sebebi olsun abicim, söyleyeceksn içmeyek dalyarrak. onların empatisini de sikeyim ben. her şeyden önce duraklarda sigara içmek yasak. yasak kardeşim, eşşek gibi içmeyeceksin o durakta sigaranı. eğer söndürmezse de çağır polisi ya da zabıtayı gelsin tutsunlar saptı.

ulan ben sigara içen insanım, beni bile dellendiriyor bu hareketler.
  • teritori  (07.09.16 09:08:11) 
o çomarların sigarasını götlerine sokayım.
empati duygusu gelişse, zihinsel evrimini tamamlayıp insan olacak ama bu imkansıza yakın.
yıllardır sigara içip sonrasında bıraktığımda anladım ne rezil bir durum olduğunu.
tamam at kafalı özgürlük falan güzelde, bana zarar veriyor diyorum zarar. benim ailemde astım genetik, dedem evde tüplerle yaşıyor.
sen gel o otobüs durağında, dedemin veya babamın yanında sigara iç, bir defa öksürsün bir defa daralsın gösteririm o sigara keyfini sana.
can sağlığı söz konusu, keyif değil.
  • seyduna6687  (07.09.16 09:52:59) 
empati duygusu falan neyse de, zaten duraklarda sigara içmek yasak.

ayrıca takıntı falan da değil bu durum. ben bir dönem uzun bir süre bırakan ve tekrar başlayan biri olarak gerçekten korkunç bir koku ve çok uzun süre gitmiyor. vücuda yapışıyor sanki. öyle takıntı falan değil yani.

diğer bir yandan bu önüne gelene çomar demekte güzel elitizm. var olduğu sürece böyle elitist tavırlar, o insanlar da içecek bunu.
  • windowsguvenlikduvari  (07.09.16 10:15:26) 
Duraklarda sigara içmek yasak zaten, cezası var. Çocuk mocuk biraz zor anlar ama parası gidecek diye az ötede içmeyi kabul eder tahminimce.


  • petekpare  (07.09.16 10:22:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.