[]

Ankara'yı Bilenler

Cumartesi sabah 6-7 arası otogarda olacağız. Akşam saat 22:00'a kadar boş vaktimiz var. Tekrar otogardan otobüse bineceğiz.

Sabah indikten sonra bi yerde düzgün bi kahvaltı edelim diyoruz önce.
Sonra decathlon'a gitmemiz gerekiyor.
Decathlon'da 1 saatlik falan işimiz var yok.

Sonrası iki insan görüp 2-3 bira içebileceğimiz bir yerlere gidelim diyoruz. Gündüz güneş altında içilen biralardan.

Güzergah nasıl olmalı? Hangi decathlona hangi kahcaltıcıya hangi bar cafeye gidelim.

Tekrardan otogara dönüş yapılacağı göz önüne alınarak hesaplarsanız sevinirim. Ya da varsa eğer bi kamil koç bürosu da olur servise atlar gideriz otogara.

Sevgiler.

 
Decathlon Kentpark'da. Eskişehir yolundan dolmuşlar falan gidiyor.

AŞTİ -> metro ile Beşevler -> 7. Cadde veya 3. Cadde'de kahvaltı -> yürüyerek Eskişehir yolu Milli Kütüphane -> dolmuş ile Kentpark -> Alışveriş -> aynı adımlar ...
  • storax  (06.09.16 23:30:33) 
Kahvaltı için bir şey diyemem de; bar olarak Tunus caddesindeki Retrox'u öneririm. Yine aynı caddede New Castle var. Bi ara gündüz bira fiyatları yarı yarıyaydı. Retrox'un karşısında La Bebe filan var. Ya da biraz ilerisinde Bestekar sokakta Bomonti de epey iyidir. Yine Bestekar sokakta El Paso var.


  • sorumatik  (06.09.16 23:33:48) 
Tunalı da Varuna adında bir mekan var. Su katılmamış biraları ve efsane sebzeli tori karaageleri ile muhteşem bir sohbet ortamı yaratabilir. Decathlon Nata Vega alışveri merkezinde de var gibi hatırlıyorum ama ulaşımınız için yardımcı olamayacağım


  • bir peynir kutusu kibrit  (06.09.16 23:52:03) 
kentparktan dolmuş dedikleri aslında minibüs olan taşıt sadece çayyoluna gidenler geçer. o da biraz seyrek geçer.
bahçeli 3'te varuna gezgin var aştiden yürüyerek yarım saat. kahvaltıyı yapın. sonra inönü bulvarından ya 163 numaralı paralı otobüs, çayyoluna giden minibüs ya da eryamana giden midibüslere binin kentparkın önünde indirir. orada işinizi hallettikten sonra tekrar bahçeli'ye dönün. yine 163, minibüs veya midibüsle.
bahçeli 7'de milyonlarca mekan var. cadde sonunda bigos var burgeri güzeldir denenebilir. 9'a kadar oralarda takılıp aşti'ye yürüyün. servis yok ankarada.
  • cekilmis gayfe  (07.09.16 00:09:34) 
Storaxin guzergahini izlerseniz bahcelide liva bulka mado dan birini seçip kahvalti yapabilirsiniz. Kentparktaki decathlon daha genis ankamalldeki kucuk demislerdi. Sonra tekrar bahceliye donerek aksama kadar orda vakit gecirebilirsiniz yada gezinirsiniz. Anitkabir de bahceliye yakin, gelmisken gormek isterseniz.


  • curukturpkokusu  (07.09.16 00:10:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.