[]

Ev sahibinden depozitoyu alma yolu

Selamlar, 3 sene önce tuttuğumuz eve 1250tl (1 kira) depozito vermiştik. Kira ödeme günümüz ayın 7si ve ekim sonunda evden çıkacağız. Kira şu an 1425 TL. kirayı hiç mi yatırmayalım? 1250 TL eksik mi yatıralım? yoksa tamamını yatırıp depozitoyu sonradan mı talep edelim? nedir bu işin oluru?




 
normali kirayi tam yatirip, cikinca evi kontrol ettirip depozitoyu almaktir. ama hayatim alinamayan depozito hikayelerini dinlemekle gecti. o yuzden ev sahibini arayip durumu anlatip son kirayi depozitoya sayin diyip eksik kalani yollayin. kafaniz rahat olsun.


  • brkylmz  (06.09.16 20:47:12) 
kiradan depozitoyu du$ kesinlikle. onlar sana borclu kalirsa sixteen sene gelmez o para. muhabbetiniz normalse de bak boyle boyle evi gel gor istersen depozitoyu geri almalik bi olay yok dersin.


  • jedilance  (06.09.16 21:31:41) 
ev sahipleri depozito vermeden son saniyeye kadar kira almak icin yirtinirlar. ev sahibiyle konus, depozitoyu hatirlat, uzerini yatiracagiz evi de su tarihte teslim edecegiz diye soyle. eger devam eden bir sozlesmeniz varsa yani tarihi dolmamissa bir de fesih sozlesmesi yapin.


  • idexo  (06.09.16 21:53:30) 
tecrübe ile sabittir hiçbir ev sahibi depoziti tamamen vermez.Birde sen 1 kira bedeli diyorsun ama bazı şeref yoksunu ev sahipleri sen 1250 TL verdin şuan 1450 kiran o yüzden karşılamz diyebiliyor.

O yüzden son ay kira ödeme ve depozitten düş dersin.Çıkarkende evi aldığın gibi teslim edersin.
  • josefen  (07.09.16 10:13:11) 
herkese teşekkürler. Ekim başında evden çıkıyoruz. Son kirayı 1250 TL eksik ödedik. Ev sahibiyle tartıştık falan ve en sonunda depozitoyu size zaten vermicektim diye itiraf etti. Sonra kirayı eksik yatırmamızı kabul etti, depozitomuzu tamamen geri almış olduk :)

Teşekkürler.
  • yilki ati  (10.09.16 21:45:39) 
hatirlatma: sozlesmenizin tarihi gecmis miydi? devam eden bir kontratiniz varsa fesih sozlesmesi de imzalayin!


  • idexo  (12.09.16 10:51:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.