[]

bir yurt dışı telefon görüşmesi sorusu

selamlar,

şimdi bir iş ilanı mülakatı için amerika'dan beni arayacaklar. California'dan. hattım turkcell. normalde abd içinde birini aradığında her iki taraftanda ücret alınıyor. adam benim turkcell hattımı aradığında benden bir kesinti olacak mı? hat kontörlü kesilmesin sonra görüşme :)

p.s: daha önce italya'dan bir head hunter linkedin'den bulup aramıştı beni gizli numaradan. gizli numaradan arayınce benden gitmiyormuş galiba öyle demişti ama tr'deki prosedürü bilmiyor olabilir.

 
Yok sizden niye gitsin onlar ariyor disardan. Surekli farkli ulkelerle gorusme yapmisimdir hic birinde benden dakika vs gitmedi.


  • England  (06.09.16 19:44:04) 
türkiye sınırları içindeysen senden bir ücret alınmaz.


  • mr.goodcat  (06.09.16 19:44:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.