[]

ikinci üniversite aöf

kimler aöfte 2. üniversite okuyor, okudu ya da bu yıl kayıt yaptıracak, hangi bölümdü ve faydası oldu mu?
edit: ortamlarda 2 üniversite mezunuyum diyor musunuz?



 
bi sike yaramıyor.
1 adet lisans
1 adet önlisans okudum.
şu an lisans 4. sınıf öğrencisiyim.
genel kültür haricinde bir faydasını görmedim.
millet bunu okurken ne düşünüyor anlamıyorum.
ha aöf mezunu vergi dairesi müdürü var mı? - var.
bu da ülkemizin mükemmel yönetimi.
  • seyduna6687  (06.09.16 16:49:04) 
Adalet okudum. Genel kültür olarak çok işime yaradı. 32 ders geçtim, boru değil. İstesem işime yarar şu anda ama halihazırda mühendislik okuduğum için başka şeylerle ilgilenmiyorum.


  • dissendium  (06.09.16 16:52:40) 
meşgale olsun diye kayıt yaptırdım bu sene. sosyoloji bölümü. kariyer anlamında haliyle hiçbir beklentim yok. verdikleri kitapları okurum, belki üç beş şey öğrenirim. bir de öğrenci akbilim olur. başka bir amacım yok.

ortamlarda henüz yakın çevrem dışında kimseye söylemedim. söylemem de, alay ederler :)
  • sir gawain  (06.09.16 16:52:49 ~ 16:53:39) 
Bende bu sene kayıt yaptırdım. Acil durum ve afet yönetimi. Halihazırda başka bir lisans programında okuyorum, buna başvurma amacım tamamen ilgimi çektiği için.


  • utkumon  (06.09.16 16:53:56) 
Web tasarim ve kodlamaya kaydoldum bu yil. 2 yillik. Yeni acilmis biraz merakimdan kaydoldum biraz da vakit geciririm iste.


  • rayde  (06.09.16 16:55:02) 
ben de bitirdim.
öyle yüksek lisans başvurularında cv isteyen yerlerde havalı duruyor, bahsediyorsun:)
ha bunun yerine başka şeyler yapılabilir mi? yapılabilir... ingilizce öğrenirsin vereceğin parayla toefl a girersin . daha yararlı olabilir bilemiyorum.
ama dikey geçiş olanağı iyi olan yerlere de dikkatli ol.
  • coderlovescoder  (06.09.16 16:57:43) 
ben önlisans sonrası aöf mezunuyum(işletme) işime yaradı yarayıyor da. hiç işsiz kalmadım mesela. Belçika menşeili bir firmada çalıştım mali işler grup müdürü aöf mezunuydu kafa zehir gibiydi. aöf mezunu müdür olamaz diye bir şart yok olmamalı da. kaldı ki herkesin şartları örgün öğretime de izin vermeyebilir. yani sen de faydasını elbette görebilirsin ama ne okuduğuna bağlı. yine de çoğu yer aöf mezunu olmayı dikkate almayabiliyor.


  • eksi sozlugun tatli insani  (06.09.16 17:14:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.