[]

Sıfır İphone'u kabını açmadan iade etmek

Şöyle ki,
Bana bir yerden İphone 6S hediye geldi. Açmadım, duruyor.
Bunu gidip iade edip, birkaç hafta sonra çıkacak 7 almak, arada da farkı neyse vermek istiyorum.

Lakin İphone'un faturası bi şeyi yok. Yani paketi açmadım, içinde olanlar var sadece işte. Nerden alındığını da soramam, sorabileceğim biri değil hediye eden. Nasıl yapabilirim? Fatura olmadan açılmamış paketi götürdüğümde üzerinde yazan numarası bi şeyi ile nerden alındığını anlayabilirler mi? Nerden alındığı bu kadar önemli mi?

Olmazsa boşverip açıcam artık.

 
Apple gidip bi şansınızı deneyebilirsiniz. Ama zor gibi satmayı deneyin burdan bence.


  • fosforlu cevriye  (06.09.16 12:51:12) 
Açmadan satın 200₺ altına gider her türlü


  • gozu acik sevisen yahudi  (06.09.16 12:55:58) 
hediye eden kişi internetten falan almışsa 14 gün içinde iade edebilirsin ama soramam demişsin. mağazaya götürerek olacağını sanmam fakat denemesi bedava, gidip bir sor. kendin satmayı denersin olmazsa..


  • nrmnm  (06.09.16 12:58:35) 
imei numarasından nereden satın alındığını bulamazsınız. apple'da iade almaz. açılmamış kutu olarak satın.


  • mr.goodcat  (06.09.16 13:13:07) 
bozuldu garantiye vermem lazım de.
nerden aldığını söyler zaten...

  • skyangel  (06.09.16 13:23:36) 
apple falan kaydı kuydu belli olmayan hele ki faturasız ürünü almaz. satacak aynı ürünü, faturasız aldığı ürünü nasıl satsın. fatura dediğim de size kesilmiş fatura değil. siz fatura kesip dükkana satacaksınız, ha öyle olursa bir ihtimal.

olsa olsa telefon borsası vs. gibi sokak arası telefonculara açılmadan iyi fiyata satabilirsiniz.

bir de nerden geliyor oğlum size bu hediyeler? iphone 6s lan boru mu, kim kime alıyor böyle hediyeleri? ne iş yapmak lazım, bize de gelsin lan.
  • kibritsuyu  (06.09.16 14:29:20 ~ 14:30:03) 
apple store'dan alınmış ise sorgusuz sualsiz 15 gün içinde değiştiriyorlar. ancak bu dediğim değişim; önüne tiko para sayacaklarını sanmıyorum.


  • kerhaneci keke  (06.09.16 14:29:55) 
Nerden alindigini bilsen bile kimse Fatura olmadan geri almaz. Bence en temizi hic acmadan satmayi dene.


  • VIPCH  (06.09.16 14:36:27) 
Bir şirkette yönetici olarak çalışıyorum; böyle hediyeler çok absürt değil bizde. Aa resmen elitmişim, zenginmişim.
Türkiye garantisi olduğu kesin, zaten burdan hediye edilen başka bir İphone'u kullanıyorum (iyice nefret edin benden) toptan alınıyor, örneğin 20 tane, bitince yenisi alınıyor, vs.

O zaman ben bunu iade edemem diyorsunuz.. Satacak, siteye foto yükleyecek falan da vaktim yok.. Hayırlı olsun, cevaplara teşekkürler.
  • lovemyself  (06.09.16 15:07:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.