[]

Gitar Çalmak İçin Geç Mi Kaldım?

Seneler önce gitmiştim kursa 1 ay. Şimdi yine gitar çalmayı öğrenesim geldi. 26 yaşındayım bu saatten sonra öğrenilir mi gitar? Bir de bende müzik kulağı yok. Çalarak edinilir mi doğuştan mı gelen bir şey.

Son olarak Mecidiyeköy civarı pahalı olmayan kurs önerisi?


 
eğer bu alanda kariyer yapmayacaksan geç falan değil. ben 26'dan sonra öğrendim (gitar değil), nota bilgilerimi vs. tazeledim, ders aldım. kendi keyfime yetecek kadar çalıyorum. enstrüman çalabilmek inanılmaz keyifli bir şey, herkesin denemesi gerekiyor.


  • kassiopeia  (06.09.16 12:40:33 ~ 12:40:52) 
çalmak için değil de öğrenmek için belki


  • bardakigüneşgözlüğü  (06.09.16 12:45:16) 
Geç niye kalasın. Biraz daha yavaş/zor olur ama olur. Kararlıysan gayet kariyer de yaparsın bu alanda.

En kötü emeklilik yatırımı olur öyle düşün. Enekli olunca insanlar meşgalesizlikten kafayı yiyecek raddeye geliyor. Atarız kapağı bi emekli müzik grubuna.
  • materyalist imam  (06.09.16 13:02:41) 
hiç bir şey için geç değildir hacı.


  • seyduna6687  (06.09.16 13:04:46) 
geç falan değil. heveslenmek değil içten bir istekse zaten kursa falan gitmeden kendi kendine de öğrenebilirsin bir çok şeyi internetteki kaynakları kullanarak


  • naberabi  (06.09.16 13:08:40) 
eksisozluk.com

ben de buradan görüp heveslendim de bir türlü gitar edinemedim, dandik bir şey almayayım dedim falan filan kaynadı arada. lütfen sen kaynatma.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (06.09.16 13:12:12) 
iyi bir gitar ve kararlilikla ogrenmesi zor degil.

kaslarinizi ve kas hafizanizi gelistirmek icin: www.youtube.com

ideal olarak ayrica muzik teorisinde de kendinizi gelistirmelisiniz. her muzisyen nota okumayi bilmiyordur ama bilmenin zarari olmaz, faydasi olur.

iyi bir rehberiniz, ogretmeniniz olursa gorece daha hizli gelisirsiniz. kendi basiniza ogrenecekseniz ogrenme sureniz uzayabilir. iki durumda da ne kadar bilincli emek verirseniz o kadar ustalasirsiniz.

gec ya da erken diye de bir sey yoktur. 60 yasinda da ogrenebilirsiniz. tamamen size kalmis.

kolay gelsin.
  • idexo  (06.09.16 13:19:45 ~ 13:22:22) 
Tabii ki öğrenilir.

Kulağını çalarak ya da dilersen eğitimini alarak geliştirebilirsin. Ben çalmaya başladıktan 6-7 sene sonra duyduklarımı bir şekilde çalabilmeye başladım. Etrafımda 2 hafta deneyip "bende müzik kulağı yok yeaa" diyenler oldu, o yüzden belirtmek istedim.

İstanbullu değilim, mecidiyeköy neresi bilmem ama çok iyi isimler var İstanbul'da. Bilal karaman ders veriyor bildiğim kadarı ile, kendisine ulaşmaya çalış bence.
  • sabirstone  (06.09.16 14:02:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.