[]

Taşınabilir HDD açılmıyor.

Ailecek kullandığımız resimlerimizin yedeğini aldığımız bir harddisk vardı. Bugün işim düştü bakayım dedim, içindekiler yerine bunlar karşıladı beni. Bu adımdan sonra ne yapmak gerekiyor? Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım hiç. Gümlememiştir inşallah, dolu gözüküyor çünkü.




 
bir yeni winrar dosyasi olustur diskin icinde ve gezmeye basla bakalım. klasörler görünmez olmuş olabilir.
winrar degilse baska bir file manager programı deneyin.

  • 1adam  (06.09.16 12:28:54) 
sanki biri tüm hdd yi format atmak için windows usb si şeklinde biçimlendirmiş. dosyalar bana onu anımsattı.


  • bardakigüneşgözlüğü  (06.09.16 12:47:15) 
bardakigunesgozlugu +1
kurtarma programlarıyla deneyebilirsiniz belki.

  • sutlu nescafe  (06.09.16 12:54:44) 
üzerine çok bir şeyler yazmadan kurtarma programlarıyla kurtarabildiklerinizi kurtarın.


  • oz suser  (06.09.16 12:55:38) 
evet salak kardeşim ümüğünü sıkınca itiraf etti. bildirim çıkmış da remove demiş aptal. şimdi sıfırlanmış nur topu gibi bi hdd var elimizde. kurtarınca da muhtemelen kurtarılmış dosya olarak resimler yarım yamalak çözünürlükleri mahvolmuş bi şekilde gelecek sanırım. hakikaten sikeyim yani.


  • aydogank  (06.09.16 13:08:57) 
Kurtarma denenebilir, eğer sıfırlama için çok fazla veri yazılmadıysa çok büyük bir bölümünü hasarsız olarak kurtarabilirsiniz.


  • mikro patlama  (06.09.16 13:34:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.