[]

Tek gecelik iliski sonrasi bunalimi

Herkese merhaba;

Hayatimda uzun zamandir savastigim problemlerim var. Nedenini bilmedigim halde bir kac aydir libidom fazlaca artti. Bunun psikolojik olarak yipranmama bagliyorum. Son bir kac aydirda fazlaca tek gecelik iliski yasamaya basladim. Her defasindan sonra uyanip bir daha gorusmemek uzere ayrildigimiz andan itibaren bir kac gun boyunca kendimi cok yipranmis ve bunalimda gibi hissediyorum. Bu ortalama 4-7 gun suruyor. Bu sizlere oluyor mu arkadaslar ve bunun ustesinden nasil geliyorsunuz?

Not:erkegim

 
Kaç gece sürerse sürsün ilişki dediğin şey yıpratıcıdır.

Üstelik daha kısa süreli olması daha az mutluluk paylaşımı ve daha az destek anlamına gelir ki, bence bu açıdan yıpranmak doğal.
  • tum haklari saklidir  (06.09.16 11:43:03) 
Tek gecelik ilişki yaşadığı için mutsuz olan erkek, kadınlar kendini iyi hissetsin diye çekilmiş kıytırık filmlerde uydurulmuş bir tipleme. Kendini şartlama böyle şeylere.


  • arnold schwarzeneger  (06.09.16 12:56:16) 
niyetinle alakalı bu. an'da kalabilip, sadece işin zevkine odaklanan biri olsaydın bu sorun olmazdı. ama senin tek gecelik ilişkilere yönelme niyetinin, insanların bunalıp esrara, eroine, alkole yönelmesinden farkı yok gibi. haliyle iş işten geçtikten sonra "tatmin olamadığını" görüp aynı çemberi devam ettiriyorsun. ve o ilişkiler de tüketime giriyor.


  • matrix  (06.09.16 18:05:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.