[]

Scholl Velvet Smooth ve saç maşasi

2 ayrı soruyu tek duyuruda birleştirdim.


1. Bu Scholl Velvet Smooth ayak bakım seysini kullanan var mı? Memnun musunuz? Dönen ponza taşı sanırım. Fiyatlar 60-70 lira arasında değişiyor, bir arkadaşım 'ali expressten alsana. Aynı şey hem daha ucuz' dedi. İnternette de biraz araştırırken hepsiburada gibi yerlerde 20-25 liraya satildiklarini gordüm. Sipariş vereyim mi ucuz olanlarından? Yoksa illa digerini mi almak gerek?

2. Saçlarım dalgalı, gür ve uzun. Yazın kopukleyip çıkıyorum ama kışın bunu yapsam 10 gün baş ağrısından duramam. Her gün fon cektirmekten de sıkılıyorum. Bu masalardan bir tane alsam, sabahları 10 dakikada buklelerime şekil vermem mümkün mü? Yoksa saatler mi harcamak gerek? Onereceginiz bir marka/model var mıdır?

Teşekkür ederim şimdiden herkese.

 
Gür, uzun ve dalgalı saça maşayla 10 dakikada şekil verebilmen mümkün değil. Maşayla yapılı ve muntazam bir saçın olsun istiyorsan tutamları tek tek incecik alıp düzgünce sarıp 10 saniye kadar beklemen gerekiyor. Benim 25-30 dakika falan sürüyordu saçım göğüs hizasının altındayken.

Düz kullanmayı seviyorsan saç düzleştirici alabilirsin. İşte o 15-20 dk sürüyor. Dalgaların azsa ve saçın kolay şekil alıyorsa 10 dakikada bile bitebilir.
  • littlejack  (06.09.16 00:20:18) 
sac kurutma mak.nin permalı saçlar için ayrı bir aparatı var, fönün ucuna takıyorsun, onlardan alın, kışın da saçlarınıza köpük sürüp o aparat aracılığı ile kurutun, çok güzel oluyor. hem de maşa ile saçınıza zarar vermemiş olursunuz.


  • kassiopeia  (06.09.16 00:44:20) 
1. Scholl'u ben kullanıyorum. Memnunum. Kullanmak için bir 15 dakika ayakları ayak havuzunda bekletiyorum. Sonra iyice kuruyunca çıkarıp Scholl'luyorum. Aradaki fark ucuz olanlarla nasıl olur bilmiyorum. Ayak peelingi kadar etkili değil ama onda da ayak yaratık ayağı gibi oluyor. Ben memnunum.

2. kassiopeia'nın dediği zamazingo işe yarıyor. Yurttaki oda arkadaşım kullanıyordu ve çarçabuk şekil veriyor.
  • aychovsky  (06.09.16 06:15:42) 
1- Kullanıyorum, memnunum.
2- Maşa biraz alışkınlık işidir. Ben maşa yapmaya ilk başladığımda 20-25 dk'mı alıyordu. Şimdi elim alıştı (yaklaşık 10 senedir kendime maşa yapıyorum) 6-7 dk'da işim bitiyor. Saçlarım omuz hizasından biraz uzun ve ne çok gür ne de çok seyrek, normal sıklıkta.

  • köstebek kurabiye  (06.09.16 08:34:01) 
Muntazam dalgalar istemiyorum aslında. Sadece sabah kalkınca biraz düzeltmek istiyorum. Saçlarım zaten dalgalı. Duzlestiricim de var ama onunla komple yapmak gerek. Benim 1 saatimi alıyor nerdeyse.


  • fraise  (06.09.16 11:29:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.