[]

kira artışı üfe tüfe

ev sahibi %10 zam demiş. ben de oha dedim. sözleşmede üfe ve tüfenin ortalaması alınır yazmış. normalde temmuzda arttırmamız lazımdı gözden kaçmış. internetten bakıyorum ama kafam karıştı. şimdi bize en fazla % kaç zam yapabilir? ben yüzde 6 gibi bişey buldum doğru mudur?

www.kpmgvergi.com


 
yüzde 5-6


  • basond  (05.09.16 22:47:31) 
dogrudur. normalde tüfe yazılır sadece ama bu arkadas kendi eliyle kendine tuzak kurmuş şimdi yırtmaya çalışıyor.
%6'ya zorlayın.

  • 507  (05.09.16 22:49:12) 
Uretici Fiyat Endeksi degil de bence Tuketici Fiyat Endeksi lazim size yani tufe oluyor. ona gore.


  • idexo  (06.09.16 00:17:02) 
Geçen sene aynı şeyi ben de sordum genelde ev sahibinin istediği oluyor mahkemelik olmak istemiyorsanız.


  • cokdertliyimsozluk  (06.09.16 21:01:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.