[]

makyaj malzemesi (b&b krem ya da fondoten özelinde)

merhaba duyuru kızları,

aramaya inandım. konuda duyurular var ancak bu konuda bilgili çok insan olduğunu düşündüğümden soruyu tekrar hortlatmaya karar verdim. biraz daha özelleştireceğim tabi.

vakamız çok makyaj yapmayı sevmeyen kız modeli. makyaj yapmayı sevsem bile yüzümde durmuyor, yüzüm bi şekilde makyajı emiyor, rüzgarda uçuyor ya da elimle siliyormuşum gibi hissediyorum.

özellikle yüzümün biraz kadın gibi özenli durması için kapatıcı fondoten pudra b%b krem ne kullanmam gerekiyorsa ona ilişkin tavsiye rica ediyorum. ancak belirtmek isterimki cildim çok hassas. hemen pütür pütür olup sivilceleniyor. alerjik bir yapım var. bundan önce chanel ve nars kullandım ancak bu sorunu yaşadığım için çok da uzun süreli kullanamadım. alerjisi olan kızlar ne kullanıyor acaba?

bununla beraber güzel bakımlı bir kadın olmak için başka ne sürüp sürüştürmek gerekiyor? hangi markaları tavsiye edersiniz?

şimdiden çok teşekkür ederim.

not: çok sık kullanmadığım için fiyat konusunda kendimi sınırlamayı düşünmüyorum. bu arada önümüzdeki hafta italyaya gideceğim. duty free ve italya'dan alma opsiyonlarımda var.

 
Merhaba

Bakimli olmak icin makyaja degil temizlige ihtiyacimiz var oncelikle ama bu kismi zaten uyguladiginizi varsayip geciyorum.

Cilt makyaji icin; fondotene gerek oldugunu dusunmuyorum. Renkli nemlendirici ya da bb krem yeterli. Missha markasinin deneme boylari var once onlardan alip alerji yapmazsa tam boyunu alabilirsin. Gozalti kapaticisi onemli. Sorunlu gozaltlari icin mac pro longwear concealer ya da uygun fiyatli alternatif olarak loreal true match onerebilirim. Daha ince yapili olarak nars radiant creamy ya da rimmel london perfect match olabilir. Cilt makyajinda allik cilde saglikli bi goruntu katar. Mac, nars, the balm olabilir.

Goz makyaji icin kaslarin belirsizse doldurmani tavsiye ederim. Kaslar yuze ifade katmasi bakimindan cok onemli. Iyi bi maskara (loreal telescopic, maybelline rocket volume,benefit they're real) ve dogal tonlarda far yeterli olur bence. The balm'in far paletlerine bakabilirsin meet matte trimony efsane mesela. Ya da toprak tonlarinda herhangi bi palet olabilir. Eyelineri ben cok gerekli bulmuyorum ama istersen the balm ya da maybelline olabilir yine. Kikonun farlari da fena degil sanirim.

Bir de kendine yakistirdigin tonlarda bi ruj olursa yeter.

Yazarken uzun oldu ama kisaca bb krem, gozalti kapaticisi, allik, rimel, hafif far ve ruj seni bakimli gostermek icin fazlasiyla yeter.
  • turuncu sufle  (05.09.16 22:12:00) 
Shiseido'nun bb kremi çok güzel, onun dışında bi kontür kiti al bence kendine yurtdışına gideceksen anastasia al çok başarılı kesinlikle. Rimel yine yurt dışından too faced better than sex veya fiber kıllı olan vardı bi tane ondan al. Eyeliner bir makyajın olmazsa olmazı, bunu deneyerek al elin hangisine yatacak bilemeyiz, jel ve fırçalı olanlar en basitleri sanırım, ben guerlain kullanıyorum fırçası çok ince ama siyahı tam siyah olduğundan çok hoşuma gidiyor. Benefit'in naked 2 paletini de far için tavsiye ederim, allık olarak da nars'a bak bence orgasm bu ara çok moda şimdilik bunlar işini görecektir. Sorun olursa sorabilirsin çekinme :)


  • ekaterina  (05.09.16 22:54:41) 
cildiniz alerjik ise bioderma ya da la roche posay kullanın


  • kassiopeia  (06.09.16 00:50:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.