[]

Sürekli boşluktayım

Zorunda olmasam dışarı asla çıkmam. 1-2 tane çok yakın arkadaşım var ama uzak sayılırız sürkeli görüşme imkanım olmuyor. 3 haftadır evden çıkma sayım 2 ya da 3. Sitede arkadaşım ve yaşıtım çok yok. Olsa da kimse kimseyi zaten tanımıyor. 1 ay sonra okulum açılıcak. Orada iyi kötü arkadaş grubum var burada arkadaş yapmaya üşeniyorum.

Evde kaldıkça özgüvenim eksiye doğru gidiyor. Hayatım playstation-internet-yemek üçlüsü arasında geçiyor. Dışarı çıkma hevesim 0. Yaşam enejim kalmadı. En fazla fifada divison atlayınca kısa süreli bir mutluluk yaşıyorum. Ve bir çabam da yok açıkçası bu durumdan kurtulmak için kabullenmiş gibiym. Çözmeye çalışmıyorum artık ben böyleyim diyorum.

Yaz okulunda 0 çekmem, bu boşluk hali, hoşlandığım kişiden karşılık alamamak gibi üstüste kötü haberler aldıkça artık üzülme duygumu kaybettim. Telefonu düşürüyorum çat diye kırıyorum en ufak bir koyma durumu olmuyor. Burnumla ilgili takıntım var biraz. Sanki insanlar konuşurken burnuma bakıp ne kadar kötü bir burnu var diye düşünüyorlarmış gibi geliyor. Belki çok fazla abartıyorum ama sürekli bir şeylere kaygılanıyorum. İnsanların 5 dk düşünmeden geçebildiği şeyleri kafaya çok fazla takabiliyorum. Ya oysa eğlenceli bir insanım ben. Frekansımın tuttuğu kişiyle saatlerce konuşurum.

İlkokulda sınıf başkanı olamdığım halde aileme sınıf başkanı olduğumu söyleyip 1 dönem kolumda sınıf başkanı bandıyla dolaşmışlığım falan var askjdkasjfda Sonra fırsattan istifade darbe yapıp başa geçtim şaka maka. Beni tanıyanlar böyle bir durumda olduğumu kesinlikle düşünemez. Her şeyle dalga geçebilen bir yapım var. Golden mı o hayatı s**ine takmaz derler hatta. Ama içten içe kafayı yeme eşiğine geliyorum. Soru yok aslında. İç dökme, hayatı gözden geçirme ne diyosanız artık.

 
Herkes dışarı çıkıp sosyal hayat yaşamak zorunda değil. Sabah 7 akşam 7 çalışıyorum, işten gelip bakıma muhtaç olan dedemin altını falan değiştiriyorum, haftanın en az 3 bazen 5 günü spor yaparım. Kalan zamanda maç izler lol oynarım. Hafta sonlarında sevgilim ile bir yerlere gidiyoruz 2 haftada bir bazen her hafta oluyor.

Yani dışarı çıkma sayımız aynı. Bunun yanı sıra önceden yaptığım aptal alışverişler yüzünden borç ödüyorum tüm maaşım ile ps4 vardı sattım aylık 352 TL param var harcamak için 4 ay boyunca.

Ben hala mutluyum bro bence sen biraz mutsuz olmak istiyorsun. Özgüvenim de yerinde biraz kendinde bitiyor sanki.
  • gozu acik sevisen yahudi  (05.09.16 21:03:48) 
cevap acik, sabah erkene alarmini kur, ikiletmeden kalk, yuzune soguk suyunu vur, ustune temiz bir kiyafet gecir ve cik disari. nereye gittigin onemli degil, yakindaki bir parka gidebilirsin, islek bir caddede dukkan bakabilirsin, ara sokaklardan sessizce suzulebilirsin. zaten 1 saat yurusen hemen kendini iyi hissetmeye baslarsin. psikiyatrist onayli oneridir. ilac yerine recete edilmistir zamaninda...


  • mavicorap  (05.09.16 21:45:52) 
herkes sosyal olmak zorunda değil.


  • bardakigüneşgözlüğü  (05.09.16 22:43:35) 
@yahudi ve @güneşgözlüğü öyle, biliyorum, hatta bu durumdan mutlu bile olabilirim ama bazen çok canıım sıkılıyor. Yanlış yaptığımı düşünüyorum.

@mavicorap tek başıma özellikle dışarı çıkıp dolaşmayı pek sevmem. Hatta topluca da alışveriş vs dışında sevmem.

@yazarken ellerini birakan herif, İstanbul sayılır.
  • Golden Ratio  (05.09.16 23:26:50) 
herkesin canı sıkılıyor. yanlis yaptigibi dusunmenin tek sebebi kendine benzer arkadaslarinin yakınında olmamasi. özgüven ya da sevgili sorunu da olabilir bu duruma. sana bi ocakbası yaziyorum ben ustune de rakı :D


  • bardakigüneşgözlüğü  (06.09.16 06:30:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.