[]

the nıght of izleyenler

izlemiş arkadaşlar bi sorum var

şimdi ben henüz sadece birinci bölümü izledim ve gerçek katilin kim olduğunu tahmin edebiliyorum siz de ilk bölümü izlediğinizde bulmuş muydunuz katili?

bide bu dizi 10 bölüm mü olacak sadece ?

 
Spoiler vermemek için yorumda bulunmayacağım ama büyük ihtimal katil düşündüğün kişi değildir. 8.bölümde bitti diye biliyorum.


  • sellaa  (05.09.16 19:18:25) 
dizi 8 bölüm, bitiyor sonra. katili bulmadım, zaten bulmak için de izlemedim, acayip bir dönüşüm/değişim işleniyor dizide, bence mühim olan katil değil, bu. bundan keyif alacaksan izle, almayacaksan aç son bölümü izle katil kim öğrenirsin :)


  • evde liyakat kalmamis  (05.09.16 19:18:29) 
filmlere dizilere onlar bir bilmeceymiş gibi yaklaşmayın lütfen. mesela senin yerinde olsam, katilin kim olduğunu şimdiden öğrenir, bu şekilde izlemeye devam ederdim. tüm gücünü sakladığı spoiler'den alıyorsa bir yapım, kesinlikle başarısızdır diyebiliriz.


  • matrix  (05.09.16 19:29:57) 
yok. dizi mini seri olduğu için 8 bölümde bitiyor. zaten bittiğinde de havada bişey bırakmıyorlar. çok güzel dizi valla, ben bayıldım.


  • loveinaflipbook  (05.09.16 19:59:18) 
katil uşak


  • anonymice  (05.09.16 20:01:24) 
kim diye tahmin ediyorsun?


  • kurnaz  (05.09.16 21:09:08) 
filmi izleyenlere; katilin aşağıdaki herif olduğunu tahmin ediyorum

i.hizliresim.com bakışlara baksana :D
  • lorne malvo  (06.09.16 13:53:07) 
spoiler: o değil. yanlış, geç.

8 bölümde bitiyor.
  • zgrydn  (06.09.16 14:00:04) 
izle hacıt


  • mirty  (06.09.16 14:54:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.