[]

Mil Kartları?

Ayda 1 almanya-türkiye gidiş geliş uçak bileti alıyoruz erkek arkadaşım için.
3-4 ayda bir kendime alıyorum yine almanya için.
Bunun dışında bir de yılda 2 kez bir avrupa şehrine iş gezisi oluyor.

Yani çeşitli sebeplerden kendi adıma yada başkasının adına sürekli yurtdışı bileti alıyorum. E o zaman mil kazandıran bir kredi kartı alalım bir kere bile olsa bedava uçsak kardır diye düşündüm.

Araştırınca bana en mantıklı teb bonusun mil programı gibi geldi ama bu işlerden de pek anlamadığım için bir bilen vardır diye buraya sormak istedim.
Benim şartlarımda en mantıklı kart hangisidir?

Yada sizin kullandıklarınız varsa hangisine yanaşalım hangisinden uzak duralım?

 
Genelde thy ile ucuyorsaniz garanti shop and miles alabilirsiniz.

Pegasusla ucuyorsaniz ing pegasus fena degil. Alisverislerden cok vermese de checkin falan yapinca 5 10 lira, pegasustan bilet alinca 2 kat paun falan veriyor. Alisverisi de karttan yaparsaniz yilda 1-2 bilet alirsiniz rahat.

Ykb adios kart eskisi gibi degil.

Teb'i bilemedim hic.
  • brkylmz  (05.09.16 21:54:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.