[]

Honda Civic Kullananlar

Ne kadar gaz kaldığını nasıl ölçüyorsunuz, brc yazan bi yuvarlak var, etrafında 5 6 tane ışık var, tl, metreküp vs cinsinden, ya da şu kadar km gider tarzında hesap kitap yapabiliyor musunuz?




 
Depoyu fulleyip km'yi sıfırlaycaksın. Bir depo harcayıp bakacaksın kaç km gitti diye. Bunun honda civicle felan ne ilgisi var . Ben mi anlamadım soruyu. Benim araç mesela bir depo ile 300-320 arası yapıyor (audi a3). Kendimi ona göre ayarlıyorum. LPG göstergesine bakmıyorum bile.


  • Godless  (05.09.16 18:09:12) 
O şekilde ölçebilecek durumda değilim, arabayı sürekli kullanmıyorum bazen evde bırakıyorum, bir depo ne kadar alıyor onu bile bilmiyorum, benzer araç kullananların 3 aşağı 5 yukarısı bilgisi vardıt diye umuyorum.


  • tum haklari saklidir  (05.09.16 18:11:02) 
Göstergeleri filan soruyorsan tüp orjinal değilse göstermez onlar. İlla bi fullemek gerek


  • infernalcadre  (05.09.16 19:45:08) 
orijinal her şey, fabrika çıkışlı hali


  • tum haklari saklidir  (05.09.16 20:08:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.