[]

yumurtanin iyisi - hangisini aliyosunuz

selam, yumurtalarim haslarken hep catliyor, beyazi gozyaslari gibi akiyor fokurdayan suya. icim parcalaniyor. veya iste soyarken kabuguyla beraber geliyor beyazi, yarisi kabukta kaliyor.
hangi yumurta markasi iyidir veya yumurtanin iyisini, kabugu kalinini falan nasil anlariz?



 
yumurtayı haşlamadan oda sıcaklığına getirseniz, ya da birazcık ılık suda bekletseniz aslında sorunlarınız çözülür gibi ama.

yumurta tazeyse kabuğa yapışıyor diye de bir duyumum var.
keskinoğlu alıyormuşuz biz eve, dediğim gibi yapınca akmıyor kokmuyor. sevgiler.
  • evde liyakat kalmamis  (05.09.16 16:42:20) 
Yumurta delme zımbırtısından var mı? Onu kullanınca çatlamıyor pek.
upload.wikimedia.org böyle bir alet, 1 milyoncularda vardır.

  • whoosie  (05.09.16 16:48:32) 
yumurtaya bak çatlak vardır ondan patlıyodur. çatlak olmazsa kaynarken çatlamaz genelde. beyazın kabuğa yapışma işi de yumurtanın cinsinden sanırım.


  • cekilmis gayfe  (05.09.16 16:51:11) 
Keskinoğlu almayın. Görüyoruz burada fabrikasını. Ne alırsanız alın keskinoğlu ı ıh. Akhisarlı olmama rağmen bunu söylüyorum.


  • alperz  (05.09.16 16:57:11) 
dolaptan çıkarıp doğrudan kaynar suya koymazsan ve ocağı köklemezsen çatlamaz. öyle yapınca çatlıyor. ben genelde marketten değil, pazardan no-name alıyorum ve sarı alıyorum. sarıların kabuğu daha kalın oluyor.


  • sir gawain  (05.09.16 17:12:07 ~ 17:12:27) 
gel akhisar'a gör fabrikasını. berbat üretim yapıyorlar.


  • alperz  (05.09.16 19:40:55) 
Keskinoglu almayin +1. Uretimini gorseniz almazsiniz zaten yumurta degil yumurta seklinde kimya laboratuari, neyse.
Yuz tane marka denedikten arastirdiktan sonra ne hikmetse en memnun kaldigim a101 lerde satilan organik yumurta oldu. Normalde bu ulkede organik balonunu yutmam ama bu koyde yedigime en yakin yumurta sehirde bulabildigim ayrica sertifikali. Onu bulamazsam da dedefarm aliyorum o da iyi, hicbiri yoksa green ranch (eh iste ehveni ser)

  • sindustrial  (05.09.16 21:33:58) 
Toplu iğneyle yumurtanın dip kısmını delerseniz catlamaz.


  • physcos physcos  (06.09.16 02:42:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.