[]

Pegasustan nasıl bilet alıyorsunuz yaw?

Tarihi seçtim, ekstra hizmet istemeyip ödemeye geçmek istiyorum direkt ama olmuyor amk.




 
mobil uygulamadan alsana daha kısa sürüyor


  • cekilmis gayfe  (05.09.16 16:09:14) 
en altta "üye olmadan devam et" gibi bir buton var kırmızı renkli. ona basıyorsun.


  • sir gawain  (05.09.16 16:09:24) 
basıyorum olmuyor, koltuk seçmicem yemek istemiyorum ek bagaj istemiyorum, koltuk seçimi açılamıyor bir türlü gerçi site de mi sorun nedir. mobil siteden denedim orda da +20 kg ek bagajlı seçenek yok. ne boktan iş ya bilet almadan rezilliğe giriş yapıyoruz. tşk.


  • zannedersem tek eksiginiz bendim  (05.09.16 16:14:03) 
bugun yaptıkları kampanya dolayısı ile site komple iptal gibi duruyor. linkteki yerdende bilet alamıyorum sabahtan beri. ulaşılamıyor karşı bilgisayara diyor:/

www.flypgs.com
  • eja  (05.09.16 16:15:49) 
ya ben de o kampanyadan faydalanmak istiyorum ama olmuyor. bilet seçimi yapabiliyorum ama ödeme kısmına geçemiyorum bir türlü.


  • zannedersem tek eksiginiz bendim  (05.09.16 16:19:05) 
reklam engelleyici varsa kapatıp tekrar deneyin. bazen sitenin çalışmasına engel oluyorlar.


  • inheritance  (05.09.16 16:23:03) 
sitede sorun var sabahtan beri, kampanyadan dolayı yüklendiler sanırım.


  • piremses  (05.09.16 16:26:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.