[]

ikea evimizin herşeyi

arkadaşlar düzenli olarak ders çalışmam gerek fakat sandalyem paralandı,ikeanın verner denen sandalyelerinden bir tanıdık ofisine almıştı denemiştim bende çok rahattı o günden beri içimde kaldı alıcam şimdi ama babamı ikeaya gitmeye ikna edemiorum arabayı bende götüremem bu sandalyeyi nasıl alıcamda getiricem kız başıma ?




 
sadalye öyle acık halde tasınmıyor ki. ikea da her şey kutulanmış şeklide biliyorsun. al kutuyu kolunun altına, atla bir taksiye evdesin..

p.s: ikea olmasaydı ne yapardık, bilmem..
  • gazozbaloncugu  (06.12.09 19:21:06) 
İkea'da pahalıdır. Modoko'ya giderken sağlı sollu bir sürü sandalyeci var.


  • pass  (06.12.09 20:35:40) 
3 sene önce ofisimdeki sandalyeleri bunlarla değiştirdim. şu ana kadar en ufak bir problem yaşamadım.


  • audionaut  (06.12.09 21:00:57) 
o kesin ufacık bir kutudadır, git bak. dert etme taşırsın bence.


  • thefirstfbli  (06.12.09 21:31:11) 
3 sene iyi dayanmış sevindim bostancıdayım ümraniyeden taksi ne kadr tutar acaba 139 tl fiyatı ii geldi bana kitlendim zaten alıcam :)


  • scissors  (06.12.09 21:36:00) 
bende 2 seneyi geçti, bu sandalyenin siyahını kullanıyorum. çok rahat bişecik de olmadı henüz.

bence taksiyle gitme otobüs falan kullan ben de çok büyük olcağını zannetmiyorum bunun kutusunun.
  • beyimsiz  (06.12.09 21:44:16) 
ya bu o kadar küçük kutudaysa parça pinçik o zaman,evde ne olması gerekio montaj için onları da mı alıcaz o zaman?


  • scissors  (06.12.09 21:50:34 ~ 21:51:08) 
şöyle ki işte üst-alt koltuk, bacak kısmı ayrık oluyo zaten sen birleştiriyosun, kol kısımları ve vidalar var. vidaları sıkmak için aklıma gelmiyo şimdi bi tane alet var o da kutunun içinde. nasıl yapılacağı da kutunun içinde var zaten ayrıntılı olarak yazılmış çizilmiş.

yani senin ekstra bi alet edevat almana gerek yok. her şey içinde.
  • beyimsiz  (06.12.09 21:59:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.