[]

abim kavgaya karışmış, aranıp aranmadığını nasıl öğrenebiliriz?

abimin aranıp aranamadığını veya gözaltı kararı olup olmadığını e-devlet üzerinden öğrenebilir miyiz?

polise gitmeden bunu öğrenmenin başka yolu var mı?


 
şimdi ona her polis bakmak istemez çünkü yarın birgün bu adamın yakalaması varmış neden sorguladın yakalandı da serbest mi bıraktın diyebilirler. yakalaması varsa kaçma şüphesi oluşturacağından yakınlarına da söylemez kimse. kavgaya karıştı diye de kimseye gözaltı yakalama çıkmaz nasıl bir kavga?


  • bacardicola  (05.09.16 13:37:06) 
Savcı dayısı olan biriyle kavga etmiş, kavga sonunda dayım seni yakacak olm demiş. Abim yakında yurtdışına çıkacak havaalanında bir süprizle karşılaşmak istemiyor.


  • yemrem  (05.09.16 13:43:49) 
aranması olsaydı önce eve gelirlerdi x evde mi burda mı yaşıyor vs. diye. sorun olmaz merak etmeyin.


  • England  (05.09.16 13:51:10) 
Bir şey olmaz. Dayısı savcı olan her lavuk adam yakalatsa tamamız zaten.
Velet: dayı, bi bebeyle kavga ettim. Şu piçi yakalatsana, gününü görsün.
Dayı- olm siktir git başımdan, ülke karışık zaten.
  • mimimi  (05.09.16 14:48:16) 
kavga etmenin cezası mı var, basit yaralamadan ifadesi alınır bırakılır en fazla.

yurtdışına çıkarken sürpriz yaşayacağına gitsin karakola sorsun dediğim gibi araması olsa bile ifade almak için olur. versin ifadesini ersin huzura veya delimisin olum git başımızdan ne aramsı derler.
  • pembe baytar  (05.09.16 21:47:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.