[]

Kamp bardagi

Deger mi sizce guzel midir?
www.k2outdoor.com.tr



 
kampta amacına uygun kullanacaksan değer.
yok ofiste kullanacaksan pahalı.

  • teritori  (05.09.16 11:04:19) 
Değer fakat önerim; www.k2outdoor.com.tr

Hem iç içe iki bardak var, hem de hafif. Bunun eski modelini kullanıyoruz ve çok memnunuz.
  • teknikekip  (05.09.16 11:41:43) 
kampta bir kupadan beklentim; kapagi olsun. kolay devriliyor bardak. bir de hafif olsun. bu kadar.

70tl cok degil mi ya? birayi genelde kutudan iciyorum. kutuyu bardaga dokmuyorum. cay kahve icin de saatlerce kaynar kalmasi gibi bir beklentim yok. biraz da hor kullandigim icin (cantaya sikistirma, toprakta yuvarlanmasi vs.) siradan bir termos bardak isimi goruyor.
www.bahriyeli.com.tr
  • jimicik  (05.09.16 11:45:41) 
ben bunun farklı bi modelini günlük hayatta kullanıyorum kahve ya da soğuk su vs. için. çok pahalı ama kesinlikle değer. ömürlük ürünler üreten bi marka.


  • hypathia  (05.09.16 11:56:15) 
bir de; kamp sandalyenin bardak gozu varsa, kulplu kupa sigmiyor o gozlere. bunun kulbu olmamasi iyi ama tabani biraz dar. yerde kolay devrilir.


  • jimicik  (05.09.16 12:05:02) 
bu ne arkadaş, yok birayı alıp içine döküceksinde 3 4 saat soğuk tutacak. ulan sen o birayı kapmta nasıl soğuk tutucan sorması ayıp?

ben bunu ancak ateş üstünde kullanmak için alırdım şahsen.
  • killerbee  (05.09.16 12:13:59) 
termosu bır nebze ama bardağı elbettekı değmez


  • Big bada bum bum  (05.09.16 13:22:44) 
Light my fire meal kit aldim. Silikon bir tane de bardagi var :) o yeter bana snrm, saolun


  • solenkol  (05.09.16 17:54:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.