[]

Kışı geçirmelik yer arıyorum

Merhaba sevgili duyuru sakınleri.

Durum şu, işi bırakıp 4-5 aylığına sessiz sakin ama medeniyetten de çok uzak olmayan bir yere yerleşmek istiyorum.

Ucuz bir stüdyo daire gibi bir şeyim olsun, denize yakın olayım, Izmir gibi büyük şehirde olmasın ama medeniyetten de aşırı uzak olmasın. Ne bileyim, Fethiye, Kaş, Marmaris v.s. geliyor aklıma ama başka yerler de olabilir.

Nasıl yaparım bu işi? Kaça mal olur dersiniz?

 
Bisiklet turuna çık, kamplı.


  • kargn  (05.09.16 00:38:37) 
aklında olan yerlerdeki eşyalı kiralık ev ilanlarına bakabilirsin, çanakkale'de vardı misal öyle, orayı da düşünebilirsin, sakindir. anlaşırsın ev sahibiyle, elektrik-d.gaz-su zaten ev sahibinin üstünde kalır, kira da toplam 3-4bin'e olur herhalde çkale piyasasına göre, geri kalan masrafların da işte ev alışverişindi, faturalardı fistan sen hesapla. benim aklıma gelen bu. çanakkale'yi de düşün derim. denize, boğaza yakın yerleşim yerleri merkezde, kepez'de vs.


  • neseranni  (05.09.16 00:43:40) 
sabit yer olması gerekiyor, kafama göre çalışıp uzun tatil sonrasına hazırlanmak istiyorum.

Çanakkaleyi hiç bilmiyorum da benim aklım Ege ve Akdeniz taraflarında
  • bk  (05.09.16 00:45:25 ~ 00:46:33) 
Kuşadası.

Medeniyetten uzak değil. Şunlar var mesela:
5M Migros - Süper Carrefoursa - Koçtaş - Tekzen - Vatan Bilgisayar - Teknosa - Bimex - AVM - Hayal Kahvesi

Ayrıca kışın nüfusu 100,000 civarı. Diğer tatil beldeleri gibi ölü değil.

İzmire de 1 saat mesafede, havalimanı vs gerekirse yakın yani.
  • harzem  (05.09.16 01:00:34 ~ 01:01:33) 
Kuşadası kaça mal olur hocam?

Hayır Muğla taraflarında fiyatlara bakıyordum da ben pekala Ispanya'da daha ucuza daha güzel yerler var!
  • bk  (05.09.16 01:07:27 ~ 01:07:48) 
ben eski foca'yi onerirdim. zaten her onume cikana oneriyorum ama kimse orali olmuyor. ne kucuk ne de buyuk bir yer ve en cok da kisin guzel oluyor. yukarda da bahsedildigi gibi onceden kiralik studyo ilanlarina bir bakin. eski foca'da her yer denize cok yakindir. kaca mal olacagiyla ilgili bir sey soylemek zor. alkol alir misiniz mesela? sanirim bu tur yerlerde finansal durumunuza en cok etki edecek sey alkoldur.


  • hopeless  (05.09.16 01:13:05) 
Alkolü marketten alırız yahu ne olacak ;)


  • bk  (05.09.16 01:15:58) 
marketten alin, kendiniz yapin. her sekilde foca cok iciriyor. onu demek istemistim aslinda. bi de foca'da balik tutma olanagi cok fazladir. bunu da bir kenara yazin.


  • hopeless  (05.09.16 01:29:21) 
didimden ev kira. fiyatlar kisin daha ucuzdur.


  • nax  (05.09.16 08:09:56) 
antalya-sarısu. dağın dibinde, denize de yakın sayılabilecek mesafede 500-600'e çok güzel evler var. sessiz, sakin, şehrin hem içinde hem dışında.


  • aykh  (05.09.16 09:57:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.