[]

Can çekişen hayvan öldürülmeli mi?

Mutfakta can çekişen bir arı buldum. Götürüp bahçeye bıraktım ama pek yaşayacak gibi değil. Can çekişmesi kötü hissettiriyor üstüne böcek ilacı sıkıp öldürsem mi?




 
Büyüklüğü 10 mm'den küçükse öldürülmeli.


  • dissendium  (04.09.16 20:35:15) 
böcek ilacı acı verebilir. bas üstüne infaz et.


  • anonymice  (04.09.16 20:36:48) 
Anonymice'ın dediğini yaptım. :(


  • ceann deas  (04.09.16 20:49:20) 
pişman olmayacaksın.... niahahahahaha (arkasını dönüp giderken kamera yere odaklanır... başındaki boynuzların gölgesi yere vurmaktadır)


  • anonymice  (04.09.16 20:50:29) 
hayır hayvanseverler ne bekliyor anlamış değilim. arının koluna alçı mı takılsın yani????

serum mu verelim?


xd
  • anonymice  (04.09.16 20:54:15 ~ 20:55:15) 
Aynı durumda olan arının önüne bal koymuştuk. Biraz yedi sonra uçtu.


  • hayde bre  (04.09.16 21:23:08) 
önce darağacında sallandır infaz et iki gün orada sallansın ibret için akabinde cesedini yak ve gözdağı ver, seninle dalaşılmayacağını anlasınlar...


  • basond  (04.09.16 21:23:42) 
@elitist can çekişmektense ani ölümü tercih ederim.

@anonymice reankarnasyon diye bir şey varsa ve o yine arı olarak doğup gelir beni sokarsa seni bulurum olum.

@hayde bre hadi ya :( ama bu baya kötü durumdaydı düzeltdikçe ters dönüyordu. İyilesmezdi herhalde. :(

@godoşu beklerken ezerek öldürdüm. Bizim mutfağa düşen arılar genelde ölüyor bu bir de ocağın yanan gözünün yakınına düşmüştü, sürekli ters dönüyordu daha yaşamazdı sanırım. :(

Peta konusunda da ne diyeceğimi bilmiyorum cidden. Ortada o kadar büyük paralar dönüyor, evcilleştirildiği için vahşi yaşama uyum sağlayamayacak hayvanlar için bir kaç dönüm yeri çevirip kontrollü doğal yaşam alanına çevirmek çok mu zor?
  • ceann deas  (04.09.16 22:22:46) 
Evet, aninda oldurulmeli. Aci cektirmeden, tek vurusla hemen oldurmeli kesinlikle.
Yasayip yasamayacagiyla ilgilienmeyip hemen o anki acisini dindir bana sorarsan.

  • stavro  (04.09.16 23:53:46) 
bir canlının acı çektiği için öldürülmesi gerektiği kararı insana mı kalmış? ne saçma tartışma. kurtarabilirsen kurtar. yapamıyorsan da bırak.


  • kupigometa  (05.09.16 00:22:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.