[]

bankalardan ev/arsa almak

artısı veya eksisi var mı? bir de hacizli mallar mı oluyor bunlar? sizce bu yol tercih edilmeli mi?




 
iki gorus var, biri borclunun borcunu odemesine yardım ettiğiniz uzerine, diğeri de baskasının hacizli malından hayır gelmez uzerine.

you choose.
  • anonymice  (04.09.16 20:48:52) 
İyi kar edebilirsin, ucuza gidiyor bir çok mal. Mafyası falan var her yerde oldupu gibi. Bir de zor durumdaki insanın malını aldın gibi bir düşünceye sahip insanlar da oluyor ama bilemiyorum o konuda ne derece rahatsız olursun.

Bazen malı satılanın yakını alıyor yabancıya gitmesin diye ya da ne bileyim adamın evini arkadaşı alıyor, adam oturmaya devam ediyor. Borç ödemek gibi aslında. Neyse orası seni beni ilgilendirmemeli.

Hacizli mallar genelde aynen, borçlulardan borç almak için malını sat öde diyorlar, adam satmazsa mahkeme aracılığıyla açık arttırma oluyor.

Bazen süper yerler denk gelir, onlarda da büyük abiler var, onlarla yarışmal gerekir. Sen uğraşma boşuna, biz alacağız derler girerken ihaleye, götlüğüne fiyat yükseltebilirsin en kötü ama mafya ile uğraşmaya da gerek yok.:)
  • bir ileti paylastim  (04.09.16 20:50:53) 
başkasının hacizli malı üzerinden hayır gelmezi unutun bir öncelikle. Öyle diye diye kimse almıyor bu malları sonra biri geliyor ikinci icrada %40 değerine alıyor konutu, ne adamın borcu ödeniyor bir işe yarıyor. ne de sonrasında %40'a alan tam fiyatına alıyor okutuyor birine o adam borç ödüyor.

Ha sen alır mısın dersen konutuna ve arsaya göre değişir. Köylük yerden arsa alırsan adamın hısım akraba sana düşman olur huzurun kalmaz orada. Ya da konut alırsın içinne oturan borçlu uyuz olur gider ayak evin duvarını banyoyu kırar gider (yapan gördüm) sonra mahkemeydi avukattı uğraşır durursun. İyi araştırıp doğru yeri almak lazım.
  • koskoca kirpi  (04.09.16 22:26:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.