[]

Cevap verilmeyince nasıl hissediyorsunuz?

Birisine mesaj attınız, sözlükten, duyurudan, whatsappdan, telefondan vs. Ve sonrasında karşı taraf cevap vermedi, nasıl hissediyorsunuz?

Siz de yapıyor musunuz bunu?


 
:/


  • Ufuk  (04.09.16 20:06:19) 
ya ben ara sıra cevaplarım diyorum ileri bir zamanda, unutuyorum sonra. geri cevaplayacak yüzüm de olmuyor. ve aşırı sık oluyor bu dgdfgdf ekşide, duyuruda, whatsappta.


  • passion rules the game  (04.09.16 20:06:50) 
  • gozu acik sevisen yahudi  (04.09.16 20:07:21) 
egosuna selamlarımı iletiyorum.


  • matrix  (04.09.16 20:08:37) 
inceden üzülüyorum tabii ama çok takılmıyorum, benim de yaptığım bir şey. güzel kıs yazmadığı ya da cidden önemli bir mesele olmadığı sürece ben çoğu mesaja cevap vermiyorum. üşeniyorum çünkü. yeterince yazıp çiziyorum gün içinde, bi de milletle mesajlaşırsam ohoo. çok vakit alıyor. zaten ikili ilişkilerde bayağı kötüyüm, sadece iki mesajda bile saçmalayabiliyorum. o yüzden konuşmuyorum hiç.


  • der meister  (04.09.16 20:12:33 ~ 20:12:57) 
Duruma göre değişiyor.
Normal bir soruysa cevapsız bırakmam. Troll mesajıysa cevaplamıyorum.
Mesajıma cevap vermeyen şimdiye kadar bir kullanıcı oldu. Cevaplamak zorunda değil diye düşünüyorum. O konuda konuşmak istemiyordur, vakti olmaz öteler sonra unutur...
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (04.09.16 20:13:10 ~ 05.09.16 01:06:01) 
ya genelde telefondan cevap vermeyi sevmiyorum. ondan telefonda gördüysem sonradan unutabiliyorum cevap yazmayı falan. ama genelde benle işi olanlar bilir bunu ondan geri hatırlatırlar gerekirse :D bi de bazen öff bunla mı uğraşacam diyip bıraktığım oluyo :(
ben de önemli bişeyse hatırlatırım. goygoysa "cevap versene boolm/kızım" tarzı bişey yazarım. ama goygoy da değil önemli de değil öylesine mesajsa takmıyorum azcık üzülüyorum.

  • ghilleinthemist  (04.09.16 20:13:12 ~ 20:14:08) 
duyuruda cevap vermediğim (mallar listemde olan 3 kişi hariç) ve cevap almadığım olmadı. iyi yani durum. ama hiç unutmam burda birine cevap verdim sonra özelden yine sordu işi gücü bıraktım makale yazar gibi anlattım uzuuun uzuun yazı yazdım sonra ne bir geri dönüş ne bir teşekkür..ilginç.

ha şu an bu durumu malum kişi tarafından whatsappta yaşıyorum. berbat bir duygu. sanki bana bunu diyor :

s2.quickmeme.com
  • qazaqwsx  (04.09.16 20:13:48) 
Ben hiç yapmıyorum aslında bana yapanlar olduğu gibi bende onlara yapabilirim
Şimdi hayat şöyle birşey bazı davranışları iyi ya da kötü yaaprsın bu yaptığın şeyler farklı açılımlara yol açar iyi ya da kötü ama bu yavşaklar böyle cevap vermeyerek yavşaklıklarıyla kalıyorlar

  • niceguy  (04.09.16 20:14:35) 
Bana da aynısını yapmayı öğrettikleri için kendilerini tişikkir idiyirim.


  • mandalina kokusu  (04.09.16 20:25:18) 
Aaaa şimdi söyledin, aklıma geldi. Genelde herkese cevap veririm ama bazen yokda okuyorum ve yazarken uzun sürdüğü ve uzun sürünce yol tuttuğu için "Gidince cevap veririm" deyip unutuyorum. Dün yine öyle bir şey oldu, şimdi bu mesajı görünce hatırladım. Onun dışında cevap veririm ama bazen geç oluyor. İşte yazamıyorum artık.

Çok önemli bir durumsa "Neden cevap vermedi" derim ama onun dışında ben zaten on dakika sonra mesaj attığımı unuturum. Cevap gelince ya "Aaa cevap vermiş" derim ya da "Aaaa bana mesaj atmış, hayırdır" derim :) Alınmam cevap vermedi diye.

Ben öyle bir şey yaparsam "Yav gadın, unuttun yine" deyin.
  • aychovsky  (05.09.16 02:08:01 ~ 02:10:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.