[]

Yurtdışında nereli olduğunuzu sordupunuzda hiç yalan atiyor musnuz ?

Erdoğan muhabbeti ile çok karşılaşiyorumda hiç yalan söylediniz oldu mu ? Mesela sallasam nereyi desem mantıklı olur ? Genelde turkey dediğiniz an erdoğan muhabbeti dönüyor çok .Bazı arkadaşlar soğuk davranmaya başliyor ..




 
Atmıyorum, Erdoğan muhabbeti açana da canım o an konuşmak istemiyosa "cnm ben bu muhabbetten kaçıp geldim, başka şeylerden konuşalım" diyorum, uzatırsa "erdoğana o konuda ben de çok kırgınım" minvalinde geyiğe vuruyorum. konuyu kapatıyor. Dün bir gece kulübünde gecenin 3'ünde İskoç bir adam kafasının tüm güzelliğiyle tam 20 dk boyunca kilitledi beni Türk politikası hakkında, he deyip geçtim. Sırf bunun için yalan atacaksan senin derdin büyükmüş. Mensup olduğun ülke yüzünden sana soğuk davrananı da siktir etmeyi öğren bi zahmet.


  • littlejack  (04.09.16 20:25:49) 
olmadı. erdoğan yüzünden niye ülkemle ilgili yalan söyleyeyim amk, ırkçı-önyargılı adam her yerde ırkçı-önyargılı. o utansın, ben niye utanıyorum? türksem türküm, nabak?


  • der meister  (04.09.16 20:27:07) 
hayır tabii ki. baya da aptallık bence bunu yapmak. konu her zaman türkiye'nin son durumuna geliyor, güzelce tartışıyoruz, sonra takılmaya devam. türk olduğumu söyleyince "ooooh hadi ya" gibi bi tavra giren tek kişi bir çinli kadındı. o tuhaf tepkisinden sonra, alaycı bir ifadeyle gülerek "ne bu tavırlar lan" şeklinde soru yöneltmiştim de "yok bi şey ya, şaşırdım sadece :/" demişti zavallım. yani diyeceğim o ki, türk olduğunuzu söylediğinizde tavrında değişiklik olan akıl fukarası birisi için kendinizi olmadığınız biri gibi göstermeyin. ezikliktir bu, yapmayın.


  • soso  (04.09.16 20:29:51 ~ 20:36:37) 
sen değil miydin "avrupada türkler nasıl tutunamıyo yea" diyen?
sonra silmiştin duyurunu da.

işte bahsettiğin bu durumun varlığı yüzünden.

niye yalan söyleyeyim ki bu konuda? mallık böyle durumlarda yalan söylemek.
  • kurnaz  (04.09.16 20:46:43) 
yalan söyleyerek mi insanları etrafında tutacaksın?

konuyu devam ettirirsen muhabbet olur, yorum yapmazsan muhabbet ilerlemez zaten, kapanır konu.
  • sttc  (04.09.16 20:57:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.