[]

diksiyon kursları işe yarar mı?

konuşmamdan, vurgularımdan memnunum aslında ama sesimi daha iyi yönetebileceğimin de farkındayım. arada bir dilim sürçüyor herkes kadar ve bir çırpıda "dal kalkar, kartal kalkar. kartal kalkar, dal sarkar." diyemiyorum. bir diksiyon kursuna gidip içimdeki sungur babacan'ı uyandırabilir miyim sizce? yoksa komple gereksiz, zaman kaybı şeyler mi bunlar?




 
diksiyon kursundan tam istedigin randimani alabilecegini sanmiyorum. anladigim kadariyla sen rahatsiz oldugun konuda kendi kendine de pratikler yaparak gelisebilirsin. diksiyon kursu sana yol gosterecek cunku. pratik yapmadan, calismadan gelisemezsin. yine de maddi konuda sikintin yoksa gidebilirsin. sosyal ortam da olur hem. ama maddi acidan sikintin varsa kendin de yapabilirsin. (gym uyeligi gibi dusun)


  • in vino veritas  (04.09.16 14:36:56) 
ne kadar süre gitmek gerekir peki? ücretler de takribi ne kadar olur? bileyim de ona göre bir yere yazılayım.


  • jack of hearts  (04.09.16 14:41:08) 
genellikle 5 hafta 10 ders (her biri yaklasik 2.5 3 saat) oluyor ve ucreti yaklasik 1000 - 1500 civari oluyor. yine de arastir tabi. istanbul icin soyledigim bu arada.


  • in vino veritas  (04.09.16 15:01:38) 
ustasından birebir alınmadığı sürece diksiyon kursu para tuzağıdır haberiniz olsun. spikercilik oynayan heyecanlı genç çocuklarla birlikte vakit öldürürsünüz.

yabancı dil gelişimi gibi düşünün bu olayı. çevrenizdeki kişilerin konuşmaları sizin için büyük etken. daha iyi bir telaffuz için en çok vakit geçirdiğiniz kişilere oldukça özen göstererek hitap edin.

kitapları sesli ve kelimelerin son harfi duyulacak şekilde okuyun.

ayrıca kısa zamanda büyük değişimler beklemeyin. uzun bir süreç ve sabır gerekli.
  • islergucler2  (04.09.16 15:07:21 ~ 15:08:42) 
Hakkını vererek öğrenmek istiyorsanız bu işin en baba yeri Başkent İletişim'dir. Oradan bilgi alabilirsiniz www.baskentiletisim.com


  • teknikekip  (04.09.16 15:10:13) 
ben istanbul başkent iletişim'e gideceğim bayramdan sonra, 640 lira fiyat verdiler haftada 2 gün 5 hafta, toplam 30 saat. (ders saati değil, 60 dakika çarpı 30 olan) bire bir ders tabi ki daha iyi olur fakat bunun da hiç yoktan iyi olduğunu düşünüyorum. fiyat/performans olarak çekici göründü özel derse göre


  • tejeve  (04.09.16 15:41:12) 
işin ehlinden alırsanız işe yarar. fiyatları bilemiyorum ama can gürzapın okulunu tavsiye ederim. gümüşsuyunda.

www.dialog.com.tr
  • bruceandwayne  (04.09.16 15:45:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.