[]

yol tarifi değil de...

çarşamba sabahı sabiha gökçenden (6:15) kalkışlı yurtiçi pegasus uçağı için kaçta havaalanında olmak gerekir?
not: check-in i önceden yaptırmayı planlıyorum ama olmadı varsayalım.



 
1 saat yetiyor genelde.


  • ceann deas  (04.09.16 14:19:16) 
05.30-05.40 gibi yeter


  • cekilmis gayfe  (04.09.16 14:27:15) 
Ucu ucuna yetiseyim bi aksilik olursa mutlaka ucagi kacirayim diyorsan 5:30 iyidir. Ya da normal gideyim insan gibi bineyim sikinti yasamayayim diyorsan 5:15. ha yok kafam rahat olsun yaya yaya gideyim arada etrafi keseyim, ucagina son dakika da yetisenleri izleyeyim diyorsan da 5:00 en güzeli.


  • bosver nicki  (04.09.16 14:38:58) 
5 e odaklanın, arada saçma sapan bi kalabalık bi aksaklık olup geç kalma ihtimaliniz var. Sabahın o vaktinde gidip uçağı kaçırmak pek keyifli olmuyor zira. Çok erken gidip orda uyurken kaçıran arkadaşım da var. o yüzden 5 iyidir :)


  • i am a legal alien  (04.09.16 16:12:42) 
pimpirik deposu olarak 4:45te orada olayım iyisi mi...
daha önce check-in görevlisi bir görevlinin (aslında diyeceğimi biliyorum ama durduk yere sorun açacak şeyler yazmayayım) yüzünden atatürk havalimanında check-in kapı arası sürat koşusu yapmak zorunda kalmıştım. bu sene ortopedik problemde var. durduk yere kaçırmayayım uçağı.

  • tururo  (04.09.16 16:51:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.