[]

Eski Arabada Spotify

2008 model bi megane var. Aux girişiymis, bluetoothmus falan hiçbir şey yok. Radyo ve CD çalar var sadece. Ben bu arabada spotify nasıl dinlerim?

Anneye anlatır gibi aşama aşama ne yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz?


 
bir tane fm transmitter alacaksın kulaklık girişine takılanlardan. cep telefonunda spotify açıcan kulaklık girişine de bunu takıcan. sonra fm transmitter üzerinden yayın yapacağı kanalı ayarlayacan atıyorum 104.9. sonra da arabanın fm radyosundan bu kanalı açıcan.

p.globalsources.com
  • mr.goodcat  (04.09.16 10:27:07 ~ 10:27:12) 
@mr goodcat kulaklik girisi olsa cift tarafli jackli kablo kullanirdi bence.


Diyecegim:
Fm transmitter, cakmak girisinden olanlar. 2007 passatta kullandik. Bos frekans sehirden sehre degisebiliyor. Cok berrak bir ses vermemekle birlikte o kadar da kotu degil. Gayet idare eder bi yontem
  • kuehles blondes  (04.09.16 10:38:10) 
  • 1917  (04.09.16 10:55:15) 
kukaklik girişi yok, evet. çakmak girişinin çalıştığını da sanmiyorum. paslı.


  • m murphy  (04.09.16 10:55:22 ~ 10:56:57) 
frekans cihazlari tatmin edici degil,cok bir para degil ama gecici cozum.bir oto elektrikci veya oto ses sistemi ile ugrasan bir dukkana gidip aux tesisati yaptirabilirsin,hatta kendin bile yapabilirsin.bir uc takip teypin bos portuna veya kullanilmayan portuna monte edilecek.ikinci cozumde 70-80 liraya herbirseyin oldugu teyplerden bir tane taktirmak


  • duptıs  (04.09.16 11:00:37) 
www.hepsiburada.com


Direkt bluettothlu olan da varmış. Çakmak çalışıyorsa en uygun çözüm bu.
  • bir ileti paylastim  (04.09.16 11:16:01) 
@kuehles blondes

bir daha okuyun.

"cep telefonunda spotify açıcan kulaklık girişine de bunu takıcan"
  • mr.goodcat  (04.09.16 11:38:19) 
www.yapbialisveris.com buda ucuzu usttekinin ben kullanmıstım bi ara boş frekans bulman gerekiyo zor oluyo bazen


  • topraam  (04.09.16 11:49:24) 
ileride birisi merak eder de karşısına bu başlık çıkarsa diye yaptığım çözümü anlatayım.

bir tane aux kablosu alıyorsun. bir tarafındaki jakı kesiyorsun. içinden üç tane kablo çıkıyor. elektrikçilerde pabuç denen bir şey var. onlardan alıp bu üç kabloya monte ediyorsun. sonra teybi çıkartıp arkasında bulunan girişlerden boşta olanlardan en soldaki üç tanesine bu pabuçları yerleştiriyorsun. sesi alana kadar bu üç tanenin yerini değiştirebilirsin. bu kadar.
  • m murphy  (07.10.16 09:06:06) 
Aynı sorun bizde de vardı, şundan aldık bi tane.
www.jbl.com

Her ne kadar aracın ses sisteminden faydalanamasak da, bu alet işimizi görüyor. Hem taşınabilir de, farklı yerlerde de işimize yarayabilir.
  • saygilarefendim  (07.10.16 09:34:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.