[]

Kendime wikipedia sayfası açabiliyor muyum?

Soru başlıkta. Aramaya inanmadım bu sefer. :)




 
no.
wikipedi onaylamaz.

  • lonelyman  (04.09.16 01:53:54) 
Kayda değer bir şahsiyetsen neden olmasın? Ama etik değil o ayrı.
Kayda değer şahsiyet misin bu arada?

  • kargn  (04.09.16 02:05:25) 
Wikipedi'de onay yok, açabilirsin. Ama gönüllü üyeler o sayfayı kaynak eksikliğinden dolayı silme kararı verirler ve silerler. Tekrar açarsan tekrar silerler. Diretirsen sayfayı kilitlerler.

Sayfa kilitleme yetkisine sahip bir gönüllü olmak için baya bir çalışman gerekir, o yüzden uzun süre dayanmaz açacağın sayfa.

Arkadaşlara şaka yapmak için kısa süreliğine yapabilirsin ama :)
  • harzem  (04.09.16 02:09:11) 
Vikide böyle bir şeyler yazıyor;

"Vikipedi internet sayfanız için bir alan değildir
Vikipedi bünyesine kendinize ait internet sayfanızı, blog ya da wiki'nizi koyamazsınız. Eğer wiki teknolojisine veya benzeri bir şey üzerine işbirlikli güç sarfetmeye dayalı sayfa üretmeye meraklı iseniz, bu amacınıza hizmet veren, bazısı bedava bazısı paralı birçok siteye başvurabilirsiniz (Örneğin PeanutButterWiki, SeedWiki, Emergency Digital, Memebot veya Riters.com). Ayrıca kendi wiki'nizi kurabilirsiniz. Vikipedi sayfaları;

Kişisel sayfalar oluşturma yeri değildir. Vikipedi bünyesinde yer alan Vikipedistlerin kullanıcı sayfalarının amacı kişinin Vikipedi bünyesindeki çalışmalarına yönelik bilgi içermesidir. Eğer ansiklopedik çalışma ile ilgili olmayan ve kendiniz ile ilgili bilgi vermeye yönelik (örnek: özgeçmiş) sayfaya ihtiyacınız var ise, lütfen internetteki bedava kişisel sayfa sağlayan siteleri deneyiniz."
  • overthrower  (04.09.16 02:14:54 ~ 02:17:01) 
Meslektaşlarımdan var mı diye baktım. Dünyaca ünlüler bile yok :) ansiklopediye girecek bir olayım yok henüz.


  • bir ileti paylastim  (04.09.16 02:44:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.