[]

3 numara sac ne tip yuze yakisir

ya da kimler kesinlikle 3 numara yaptirmamali? (kadin icin soruyorum)




 
Hicbir kadin 3 numara yaptirmamali.


  • stavro  (04.09.16 00:39:20 ~ 00:40:19) 
fındık burunlulara yakışıyor.


  • Apocalypse  (04.09.16 00:57:17) 
kafamin arkasini bilemedim yassi degil gibi ama. burnum hokka degil sivri.

3 numara olmasin madem, tabi su kadina 0 da gider evet ama acaba biz nasil olmaliyiz asagidaki sac icin?

www.sacmodelleri.com.tr

bi de ne surede omuzlara ulasir bu sac yine asagi yukari? (turkce agladi yalniz devrik cumlelerimden :/ neyse)
  • in vino veritas  (04.09.16 01:12:40) 
stavro +1


  • freetakilir  (04.09.16 01:33:23) 
kadınları bir kalıba sokmak saçmalık. kadınlar şunu yapsın bunu yapmasın, saçlarını uzatsın, boya yaptırsın, ojesi eksik olmasın, ağdası eksik olmasın, makyajı oranında olsun, silikon taktırsın, yüzünü gerdirsin, kırışıklık olmasın, gülsün ama kahkaha atmasın, abi demesin, nazik olsun, bıyıkları şekilli olsun, bıyıkları olmasın, keçi sakal yapmasın, kapansın, açılsın, mini giysin, şort giyip götünü göstermesin, tayt giymesin amacı başka olur, dekolte evlenene kadar izinli, çalışsın ama çocuğa da baksın, çalışsın ama erkekten çok kazanmasın, yeri geldimi sussun...

derdiniz ne lan kadınlarla kadın 3 numara yaptırmamalı ne demek be! yetti sizlerin cinsiyetçiliğiniz!
  • kurnaz  (04.09.16 01:42:04) 
Cevap: Bence ortalama suratlara yakışıyor. Yani ne çok keskin veya köşeli yüz hatları olacak ne de fazla yuvarlak olacak.

Ne cinsiyetçiliği yahu yakışmıyor demişler sadece. Kimsenin "sen yaptıramazsın ulan senin bize iyi görünmen görevin" dediği yok.

Ayrıca ortalık "ayh erkekler saç uzatmasın b.k gibi oluyor" diyen kadınlarla dolu. Niye tek taraflı gösteriyorsunuz her şeyi?

Yani burda söylenen şeylerde hiçbir cinsiyetçi niyet yok. Niyet okumaya veya saldırıya geçmeye gerek yok.
  • Adramelekhh  (04.09.16 02:03:27 ~ 03:33:45) 
yakışmaz. olum sevgilinin saçıyla oynayıp uykusunu getirmedikten sonra napacan öyle sevgiliyi mahmut abi gibi.


  • gozu acik sevisen yahudi  (04.09.16 03:21:30) 
@kurnaz, sakin ol şampiyon adam fikrini söylemiş.

bence kısa saç çok yakışır ama 3 numara çok kısa kalır.
  • England  (04.09.16 11:52:40 ~ 11:57:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.