[]

ABD kalış süresi - Vizesiz Ülkeye Gidiş

merhaba,

abd'de atıyorum 1 ay kalış süresinden sonra türkiye'den vize isteyemeyen bir ülkeye gidip tekrar abd'ye geri dönsem adamlar hayırdır ne arıyorsun burada derler mi? 10 yıl çoklu giriş vizesi ve 6 aylık kalış süresi ile düşünelim bunu. :)


 
Vizen ne vizesi? Turist vizesi gibi bir şey mi?

Ben 1 yıllık vize ile günübirlik meksika yaptım eğer sayılırsa soruna cevap:D gir çık yapılabiliyor.
  • bir ileti paylastim  (04.09.16 00:03:41) 
10 yıllık turist vizesi.

peki meksikaya karayolu ile mi gittiniz yoksa uçakla mı? ya da fark ediyor mu bu acaba?
  • klassno  (04.09.16 00:16:49) 
Meksika için fark ediyordu evet, havayoluyla seyahat etme ile karayolu farklıydı, tam ayrıntısını hatırlayamıyorum. Şurdan kontrol etmekte fayda var:

www.mfa.gov.tr
  • opucuk baligi  (04.09.16 00:24:52) 
Kara yolu ile gittim. Fark ediyor diye biliyorum ama unuttum detaylarını.


  • bir ileti paylastim  (04.09.16 00:29:44) 
1 senede 6 aydır. standart bu.

o sırada sallıyorum brezilyaya gidebilir maksimum 3 ay yaşayabiliyorsunuz vizesiz, oradan arjantine geçebilir yine 3 ay kalabilir. sonra 5-6 gün de başka vize istemeyen ülkeye giriş yaptıktan sonra(bkz. vatikan) amerikaya yine girebilirsiniz.

1 ay kaldıktan sonra 5 ay hakkınız daha var bir sene içerisinde.
  • kurnaz  (04.09.16 01:27:58 ~ 01:28:49) 
Amerika'da kaldigin sureye bagli. Pasaporta basilan 6 aylik vizenin tamamini kullanip giris cikis yaparsan kenara cekip hayirdir diye sorabilirler. Ha yok 1 ay kalip giris cikis yaparsan birsey demezler. San Diego uzerinden Meksikaya araba ile giris cikis yapabilirsin. Yada ucak ile Meksika'nin daha guney sehirlerine kisa sureli ziyaret yapip geri ABD'ye giris yapabilirsin. Eger karayolu ile ABD uzerinden Meksikaya giris yaparsan vizeyi giriste veriyorlar sorun yok. Ancak ucak ile giris yapacaksan internet uzerinden Meksika'ya e-vize alman gerek.


  • kareem said  (04.09.16 06:20:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.