[]

Şöyle bir arkadaşım var onu ne yapayım ?

Yaşı benden küçük. Malesef aynı sınıftayız. Sürekli, kendini ben dahil herkesle yarıştırıyor. Aynı whatsapp grubundayız. Gruba aldığı yeni bir şeyi kullandığı arabayı her şeyi atıyor. Sürekli illegal yollardan para kazandığını söyleyip "bu gece 3000/5000 kazandım" diyor. Bizim ilgimizi çekmeye çalışıyorlar. Hani sanki parayı görünce "vaaaay helal nasıl yaptın kazandın o kadar parayı" dememizi istiyor gibi. Sürekli saçma istekleri oluyor. "bana gelirken x alın y alın" gibi. İlgi çekmeye çalışıyor gibi. Emin olmamakla birlikte pskilojik bazı sorunları olduğunu ve bazı ilaçlar içtiğini tahmin ediyoruz. (Bir keresinde bundan gurur duyar gibi "yeşil reçeteli ilaç aldım. Bunu kimse alamıyor. Parada vermedim" gibilerinden bişeyler saçmaladı.

Şimdi buna nasıl davranmalı?
Birden ilişkiyi kesmek doğru mu ?

Kendisi karşı cins bir dişi sadece arkadaşlık durumu söz konusu

 
yalnız bırak. hava atacağı kimse kalmaz delirir. çözüm yolu değildir ama senin çözümün.


  • freetakilir  (03.09.16 22:35:35) 
dediğin gibi ilgi çekmeye çalışıyor, herkes gıcık oluyorsa bence whatsapp grubundan atın nolacak. eğer tek sen takıyorsan sen çık gruptan. kökten çözümlere bayılırım <3


  • funl  (03.09.16 22:35:39) 
Mitoman falandır, he de geç.


  • kargn  (03.09.16 23:37:28) 
ben rahatsız oluyorsam ya ilişkiyi keserdim ya da yüzüne karşı atıyorsun derdim, biraz da o rahatsız olsun. ama bir tek sen böyle davranmış olursun, geri kalanlar olduğu gibi devam eder. böyle durumlarda çoğu insan ilişkiyi sürdürüyor. rahatsız olmaya devam edip arkasından konuşmak, sürekli dert yanmak normal olan.


  • cikis yolu  (03.09.16 23:51:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.