[]

Uçak Tarife Değisikliği

Kasim ayinda endonezyaya gitmek 10 gun icin bavul.com dan bilet aldim, thy ile istanbul kuala lumpur, kuala lumpurdan da endonezya aktarmali ucus olacak. Kuala lumpurda 5 saat bekleme suresi var fakat 2 gun once thy den bir mail geldi ve istanbul kuala lumbur ucaginin kalkis saati 6 saat ileriye alinmis, dogal olarak da aktarma yapacagim ucagi kaciriyorum. Bavul.com u defalarca aradim operatore bile baglanmadi, dakikalarca bekledim. Simdi benim nasil bir yol izlemem lazim, thy firmayla gorusun dedi. Firma bilet iadesi mi yapar, bileti mi degistirir nasil bir yol izlemem gerekiyor, bilgisi olan varsa anlatirsa sevinirim.




 
Aynisi los angeles istanbul icin de oldu bana, bayagi bekletiyor bekleyin baglaniyor ben de bavuldan almistim.
15 dakikadan fazla olunca istedigin gun ve saate ekonomi sinifi olmak kaydiyla aliyorlar

  • fbeyza  (03.09.16 17:16:14) 
Dun aradim ben de


  • fbeyza  (03.09.16 17:16:24) 
Eger tek biletteyse aktarmali ucus (yani ayri ayri almadiysaniz) thy halletmeli durumu, elbet halledecekler yani. ama yine de bir arayin tabi.


  • kuehles blondes  (03.09.16 17:22:07) 
thy + thy aktarma almış olsaydınız, veya thy'nin codeshare anlaşmalı olduğu bir firmadan bu bileti almış olsaydınız firma olayı çözerdi.

Amcak thy + başka firma olduğu için ikinci uçak biletinizi değiştirmeniz lazım.
  • yatagants  (03.09.16 17:27:58) 
Thy acentadan alinmis bilete karismiyor, acenta duzenlemeyi yapiyor hocalarim. Ama benim biletim kesinlikle iadesiz biletti, thy dedi ki biz sizden ucret talep etmiyoruz bizden kaynaklandigi icjn, acente de talep edemez haberiniz olsun dedi.


  • fbeyza  (03.09.16 17:40:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.