[]

Dış görünüşümde neleri değiştirebilirim?

Uzun zamandır aynı görünüme sahibim. Son birkaç yıl içinde saç boyum maksimum 5-10 cm kısalıp uzamıştır, kilom aynı, boyum aynı, tarzım aynı. E sıkıldım. Sıkıldım yani neyi değiştirebilirim? Radikal saç rengi değişikliği memnun eder mi? Ha bir de artık yaşımdan en az 4 yaş küçük gösterdiğimi söyleyenlerden sıkıldım. Şöyle hem kadınlarda görüp hoşunuza giden stil detayları hem de şu değişiklikler iyi hissettirir dediğiniz şeyler var mıdır?




 
ben dövme yaptırma kararı aldım gel beraber yaptıralım :P al sana değişiklik :)


  • qazaqwsx  (03.09.16 16:49:44) 
sıfatını koy söyleyelim şunu bunu değiştir diye


  • cekilmis gayfe  (03.09.16 17:03:00) 
Genel tarzini da bilmeden bir sey diyemeyiz bence.
Yani biraz ifsa ise yarar gibi. Sari sac genelde daha buyuk gosteriyor mesela kadinlari, rofle-ombre gibi biseyler olabilir. Ama tenin kopkoyuysa bu tavsiye hicbi ise yaramaz.

Ne bileyim spor bir tarzin varsa ben sana kalem etek giyebilirsin diyemem bence falan filan.
  • kuehles blondes  (03.09.16 17:26:50) 
yüz tipin müsaitse hızma takmak halka favorimiz ,sac rengi değişikliği.tamamını yada bır kısmını.yüzünde değişiklik kaş sekli falan değişebilir.makyaj tarzın değişebilir.kostüm değişikliği alan gibi gibi


  • nanelimonportakal  (03.09.16 17:48:18) 
Buğday tenliysen bence saçını kızıla yakın bir renge boyat


  • mrsnpr  (03.09.16 17:55:47) 
Kadın olarak tavsiyem kesinlikle saç saç saç. Saçını kısalt. Kisa sac yasca daha büyük gösteryor. Bir de hep yaptigin modeli degistir. Mesela hep düz ise maşalamaya başla. Bir de sacin koyu renk ise uygun bir tonda uçlarina ombre.


  • pozitif pekistirici  (03.09.16 18:57:53) 
Tipine benzeyen bi ünlüyü falan örnek ver bari. Onun üzerinden konuşalım. Caps isteyenler velev ki art niyetli, haklı oldukları da bir gerçek.


  • kargn  (03.09.16 20:13:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.