[]

Dövme soruları

Lip gallagher'ın dövmesi var ya göğüs üzerinde üçgen ondan ya da benzerinden yakın bölgeye yaptırmak istiyorum.
1. Özentilik mi?
2. Anlam olarak da değişimi ifade ediyor şu dönemde benim için bir anlamı var.
3. Daha böyle koltuk altına, laterele doğru yaptıracağım da bir sıkıntı çıkar mı kilo alıp vermeyle hemen hemen aynı boyda olacak.
4. Tahmini ne kadar tutar?
5. Kadıköyde kime yaptırayım?

 
2-her dönem baktığınızda keyif alacağınızı düşünüyorsanız yaptırın bence.
3-en son dövmem sırtımda omzumun alt kısmında kol altına hafifçe uzanan bir dövmeydi. sırt kısımları iyiydi de koltuk altına doğru gelen kısımlarda ağlamanın eşiğine geldim. inanılmaz acıdı. yerini düşünürken bunu da hesaba katın. bu boyda dövmenin kilo alıp vermeyle (çok büyük kilolar değilse) deforme olacağını düşünmüyorum. tabi daha ucuza yapılacak yerler de bulabilirsiniz ama yaptıracağınız kişinin çalışmalarını iyi inceleyin.
4-dövmecisine göre değişir. bir kaç farklı yerden fiyat alırsanız 400-500 den başlayıp (iyimser bi rakam bence) 1000 e kadar çıkacağını düşünüyorum.
5-budakan tamer var kadıköyde bir stüdyoda çalışıyor, facebook tan mesaj atıp fiyat alabilirsiniz. işlerinin çok kaliteli olduğunu biliyorum. facebook tan çalışmalarını görebilirsiniz.
  • hypathia  (02.09.16 22:14:36 ~ 22:15:44) 
oo eş kenar üçgen. çok cool.
özentilik.
anlık hislerle dövme yaptırılmaz, pişman olan tiplerdensen. ve ilk dövmeyse
çıkmaz kilo alıp vermekle. tam yeri için dövmeci öneride bulunur zaten uygun değilse.
250
geometrik dövmeleri güzel olana. düz çizgi çekmek o kadar da kolay değil aslın da dövmede. ince işçilik.
  • hasmetizm 2046  (02.09.16 22:18:23) 
80 yaşına gelince pişman olmayacaksanız yaptırınız efenim.
Ne özentiliği ayrıca,herkesin hayatına kimse karışamaz,güzel bence.
Yaptırın koltuk altınıza.
Çok para.
250 den den aşağı olmaz :)
  • işteöylebirşey  (02.09.16 22:47:46) 
1- duruma göre bence. lip gallagher'da var diye yaptırıyorsan özentilik, anlamını sevdiğin için yaptırıyorsan değil.

4- 250-300 lira.
  • neil manke  (02.09.16 22:57:56 ~ 22:58:04) 
arkadaşlar şu kadarcık dövme ne demek 300-500 lira tutar diyorsunuz ?

bu dövme siyah beyaz basit küçük bir üçgen degil mi ?

bunun 4-5 katı büyüklügünde, içi renkli olan üçgen dövme için türkiye'deki en iyi dövmecilerden fiyat aldım 600-700 dediler.
  • akatreil  (02.09.16 23:16:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.