[]

yurt sonucunu anlamadım, yardım lütfen..

arkadaşlar selamlar,

kardeşim çanakkale'de terzioğlu kız öğrenci yurdunu kazanmış olarak gözüküyor kyk sonuç açıklama sisteminde. ancak bu yurt özel, terzioğlu vakfı diye bi vakıfa ait. devlete başvurupta özele nasıl yerleşti bi çocuk anlamadım, bi aydınlatın beni? farkı ne olayın, ne öderiz buna şimdi, devletin 3-5 katımı? yoksa zaten bu da devletmi oluyor kykdan çıktığı için?


 
Ödeme işini bilmiyorum ama tahmin ederek ekstra ödemeyecek diyeyim.

İzmir'deki kyk yurtları karma idi. Yobazlık uğruna izmirin bir ucundaki kyk yurdu erkek, diğer ucundaki kız yurdu oldu. Sonra öğrenciler iyice rezil olunca bornovadaki özel bir yurdu kyk kiraladı ve öğrenci koydu için. Muhtemelen sizin de durum öyle. Kyk yurt kiralamıştır.
  • bir ileti paylastim  (02.09.16 18:38:54) 
o zaman devlet yurdu yine, bu çok iyi oldu. sağolun bilgilendirmeniz için, ailecek rahat etti içimiz. vakıf falan görünce ismin başında işkillenmiştim biraz kimdir bunlar diye :)


  • placebo z  (02.09.16 18:42:26) 
tahminim cemaat yurdundan kyk'ye geçmiş.


  • gotic  (02.09.16 20:58:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.