[]

hep evde oturmak istemek

Dışarı çıkmaktan bir süredir imtina ediyorum önemli bir isim olmadıkça. Hayat çok hızlı-insanlar çirkin ve kaba, koşuşturma gereksiz ve resistance is futile (doctor who sevenler anlar)

Sırf o değil, her yerde bir kavga durumu söz konusu, lisede-üniversitede cok kavga ettim, hem mental hem de fiziksel.ideoloji kavgaları, ekmek kavgaları, taksici kavgaları, adananın conoları kavgaları (bu sondaki feci) Artık cidden yoruldugumu hissediyorum.

Evim huzurum diye dusunurken bir bakıyorum ''heyoo suraya gidelim sunu yapalım neden evden cıkmıyorsun bla bla'' diyen insanlar var. ben de celıskıye dusuyor ve acaba bende bir sorun mu var diye dusunuyorum.

Ya siz anladınız beni, evde donla dolaşan adama evrilmek üzereyim. 1 sene cıkmasam eksiklik hissetmem.

Hatalı bir dusunce mi?

yaş:30

 
29 yaşımdayım, elimden gelse evden hiç çıkmam çünkü içimden gelmiyorsa dışarı çıkınca çok yoruluyorum. bence hatalı bir düşünce değil, sizin hayattan beklentileriniz ve arayışınızla alakalı bir durum.


  • evde liyakat kalmamis  (02.09.16 16:49:44) 
aynısı bende de var. elimde olsa hiç evden cıkmam heralde. kız arkadasımla bile aramız bozuluyor bazen bu yuzden.


  • t joe  (02.09.16 16:54:01) 
Bence biraz hayal kırıklığı,biraz hassasiyet,biraz alınganlık olmuş.30lu yaşlar gibi de insan ilişkileri biraz farklılaşıyor tabi,az ve öz muhabbet yetiyor.Bence bi gariplik var gibi ama yok gibi de.


  • işteöylebirşey  (02.09.16 16:54:36) 
yaş 24 iş ve spor harici çıkmam çok nadir yani 10 yıl otursam pencereyi açıp bakmam ne oluyor diye. Yakında sporu evde yapmaya başlicam kesin.


  • gozu acik sevisen yahudi  (02.09.16 17:04:13) 
  • qazaqwsx  (02.09.16 17:05:15) 
aynısı bende de var. ev-iş-ev. bana kalsa evden çıkmam, tabii çıkıyorum arada da. geçen haftasonunu cuma akşamdan pazar akşama kadar evde geçirdim misal. çok güzeldi.


  • çakıstes  (02.09.16 17:07:00) 
hatalı değil ama bana kalırsa sakıncalı.

bende ise tam tersi var, spor için ya da gün içinde çıkmamışsam mutlaka gece çıkıyorum dolaşıyorum avel avel, köpek seviyorum falan.

evde canı sıkılıyor da insanın, yapacak bir şey yok.
  • Apocalypse  (02.09.16 17:18:06) 
29 yasindayim ve asagi yukari 3 senedir bu sekilde yasiyorum. Gecimimi internet uzerinden sagladigim icin ise gitme gibi bir derdim de olmuyor, bana lazim olan seyleri de evime en fazla 10 dakika mesafede olan yerlerden temin edebiliyorum zaten.. hom sivit hom.


  • mirandaiam  (02.09.16 17:25:16 ~ 17:27:55) 
ben de böyleyim. evim hatta yatağım en sevdiğim en rahat hissettiğim yer. belki bana şuraya buraya gidelim deseler giderim ama bir gün iki gün. çok dışarda kalınca başım da ağrıyor benim. bi de insanların görgüsüzlüklerine tahammül edemiyorum. cafeye gitsen üstüne sinen sigara kokusundan nefret ediyorum. evden işe işten eve modunda bir hayatım var. hiç de sakıncalı olduğunu düşünmüyorum.

28 K
  • dedim ben sana  (02.09.16 22:25:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.