Giriş
(4)

Taç Spor Kulubü

karnimac
Merhaba,Aranızda Taç Spor'a üye olan/olmuş veya üye bir tanıdığı olan var mı?Sadece tavsiye eder misiniz diye soracağım.Ortalamanın üstünde bir yer diye biliyorum. İnternetten de fena görünmüyor. Gidip göreceğim de ama gene de sorayım. Nasıl bir yerdir? Fiyatları piyasanın baya altında olduğu için ş
Merhaba,

Aranızda Taç Spor'a üye olan/olmuş veya üye bir tanıdığı olan var mı?

Sadece tavsiye eder misiniz diye soracağım.

Ortalamanın üstünde bir yer diye biliyorum. İnternetten de fena görünmüyor. Gidip göreceğim de ama gene de sorayım. Nasıl bir yerdir? Fiyatları piyasanın baya altında olduğu için şüpheye düştüm. Diğerlerine göre daha küçük bir yer. Örneğin iş çıkışı gidip açıkta filan kalır mıyım? Gidip bir de spor yapmak için sırada beklemiyim. (böyle şeyler duydum başka spor salonları hakkında da
o yüzden soruyorum)

Bir de ilk kez bir spor salonuna yazılıp düzenli spor yapacağım. Bu arada spor dediğim; fitness... İşte iş çıkışı gidip 1-2 saat terleme amaçlı. Kilolu biri değilim. Sadece spor amaçlı. Dediğim gibi ilk defa gideceğim için, tavsiye edilebilmesi için ne gibi bilgilere ihtiyaç duyulur, bilemedim. Yoksa vücut ölçülerimi vermek değil amacım. :)

Neyse, bilen biri bir ışık olursa sevinirim.

Teşekkür ederim efenim.
0
karnimac
(05.12.09)
Spor salonuna ilk başladığınız zaman çok azimli olursunuz, 2 güne bir gidersiniz. 1. haftadan sonra sıkılırsınız, 2. haftadan sonra da bi daha gitmezsiniz :) Ben de bu durum 2 kere olmuştu. Size tavsiyem tek başınıza gitmeyin, bi arkadaşınızla beraber gidin, biraz daha eğlenceli olabilir.

Hani ecnebiler "playing to win" diyolar ya, olay bundan ibaret. Ben koşu bandında, uzay yürüyüşünde, kürek çekme aletinde çok sıkılıyorum. Bi amaç ve rakip bulamıyorum. Sonra da sıkılıyorum haliyle. Tenis kursuna yazılın bence, çok daha eğlenceli.
0
antidote
(05.12.09)
iyi de ben başka bir şey sordum.
0
🌸karnimac
(05.12.09)
"Dediğim gibi ilk defa gideceğim için, tavsiye edilebilmesi için ne gibi bilgilere ihtiyaç duyulur" demişsin. Benim de tavsiyem spor salonuna gitme, daha eğlenceli bi yerlere git şeklinde.
0
antidote
(05.12.09)
yahu,

yani; ilk defa gideceğim. taç spor iyi bir başlangıç mıdır? tavsiye eder misiniz anlamında? teallaam!
0
🌸karnimac
(05.12.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.