[]

TOEFL belgeniz kaç günde geldi?

Merhabalar,

13 ağustosta toefl ibt sınavına girdim ve sonucum hala gelmedi. Yakın zamanda girmiş olanlar, toefl belgeniz kaç günde evinize geldi?

İnternette çeşitli yerlerde birçok bilgi mevcut ama genelde eski tarihlerden bahsediliyor. Okula kayıt yaptıracağım ve belgem acil lazım, ne yapacağımı bilemedim.

Cevapları bekliyor olacağım, saygılar.

 
Benim 1 ayi gecmisti diye hatirliyorum.


  • evrim halkasi  (02.09.16 11:52:00) 
Martta girdim daha bu hafta geldi. Normalde 4-8 hafta arasi bi sey. Ben sallamadim pek gecikmesini. Sonra gelmeyince mail attim yolladilar hemen.


  • little big man  (02.09.16 17:29:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.