[]

Elveda çocuksuluk, hoşgeldin olgunluk:(

Dişarıdan yaptığı gözlemlerine güvendiğim birisi bana sağlam bir eleştiri yaptı. Fizik olarak zaten genç göründüğümü, üstüne bir de davranışlarımın da yaşımdan genç olduğunu ve insanşarın baEn beni bu yüzden ciddiye almayacaklarını söyledi. Yaşım 33. Bekarım. Belki de bu sebeple ciddiye alınmadığım için ciddi bir ilişkim olamıyor? Sanırım hayatı çok fazla ciddiye almıyorum. Yani bir insanınolgunlaştıran şey ne olabilirse eminin hepsini yaşamışımdır ama hal ve hareketlerimle olgun olamıyorum? Sizce olgun görünmek ve ciddiye alınmak açısından nasıl davranabilirim?




 
bence olduğunuz gibi kalin. etrafta cok fazla olgun(!) var zaten.


  • for the record  (02.09.16 10:58:54) 
bulşit. tam tersi olsa çoktan yaşlılık bunalımına girip ayna karşısında kaz ayağı sayıyor olurdun. sahip olduğun şeylerin avantajlarına odaklanırsan -ki 33 yaşındaki neredeyse her kadının sahip olmak istediği şeyler bunlar- kendini daha iyi hissedersin.

ruhen olgunlaşmak konusunda yapabileceğin bir şey yok zaten; ciddiye alınmıyorum diyorsun da napıyorsun, sokakta yürürken arkadaşlarına pandik falan mı atıyorsun?

hayat ciddiye alınacak bir yer değil, gereğinden fazla anlam yükleyip kendini buhranlara sürükleyenlerden olmaktansa ciddiye almayıp hayatın keyfini sürmeyi tercih ederim.
  • baba jo  (02.09.16 11:06:35) 
Bahaneciliği bırak.


  • arnold schwarzeneger  (02.09.16 11:09:16) 
Tabi ki saçma şakalar yapıp durmuyorum, her zmaan gülümserim ve samimi davranırım. Belki çocuksu tripler de atıyor olabilirim ama konuyu çok uzatmadan. Bu eleştiriyi yapan kişi hayata erken atılmış ve olduğundan 20 yaş yaşlı gösteren ve davranan birisi.


  • füt  (02.09.16 11:10:43) 
Ben 87'liyim, çevremde 90 ve sonrası doğan kim varsa ablam gibi görünüyor. Hani minyon bir tip de değilim ama ona rağmen küçük görünüyorum, bir de neşeli vs. olunca normal tabii... Yakın arkadaşlarımda da benzer durumlar söz konusu ve birileri ciddiye alsın diye ne görüntü ne de huyumdan ödün vermek istemem. (hoş ciddiye alınmadığım bir durumla karşılaşmadım)

Olgun görünen birini isteyen öylesini bulsun, ben böyle mutluyum.
  • lcha  (02.09.16 11:11:25 ~ 11:12:54) 
Arnold: ne bahanesi?


  • füt  (02.09.16 11:11:52) 
Tespit yapıyorum: neşeli olmak ve gülümsemek kesinlikle genç gösteriyor


  • füt  (02.09.16 11:13:46) 
Aslinda bu olumlu bir durum yaratmaliydi ama olumsuz elestiri aldiginiza gore disariya itici gelen bir tarafiniz var muhtemelen. Onun ne oldugunu bulun. Her minyon tipli neseli insan ciddiye alinmiyor diye bir sey yok sonucta .

Cocuksu olan yanınız neşeli olmaniz degil belki de. Belki cok nazlisiniz cok kaprisli, cocuk gibi ilgi bekleyen ? Ya da Her seyle alay eden biriyseniz vs ? Etrafinizdakiler yoruyorsunuz belki de. Yani cocuksu olmak= sevimli olmak degil her zaman. Varsa o itici tarafi bulun. Yoksa böyle kalın.
  • aquarium  (02.09.16 11:21:07) 
çok neşeliyseniz ve hayatında sıkıntıları olan birisi varsa siz ona itici gelirsiniz. en büyük sebep bu. insanlar başkasının kendisinden daha mutlu daha neşeli hatta daha zengin olmasını yediremiyor, size sanki sorunluymuşsun gibi davranıyor. (git:eksisozluk.com) burda çok güzel örneği var. bence senin daha genç gözükmen daha çocuksu olman o kişiye batıyor. çünkü kendisi ne genç gözükebiliyor. ne çocuksu olabiliyor.

link düzeltildi.
  • latsc  (02.09.16 11:27:27 ~ 11:28:08) 
Aquarium: bu eleştiriyi yapan işyerinden birisi. İticilikten değil sempatik olmamdan bahsetti ama işyeri bunu kaldırmıyormuş.


  • füt  (02.09.16 11:34:02) 
Sizi ciddiye almayan almasın keyfinize bakın ya boşverin. Olgunluğa sıçayım afedersiniz. Sizi bir başkası olduğunuz için sevecek kişi de sevmesin zaten.


  • nuka cola  (02.09.16 11:37:22) 
bazı insanlara neşeli insanların neşesi acayip batar. bazen bende öyle oluyorum neşeli insanlar sinirime dokunuyor :D ben aslında pek insan sevmem sorun burdan kaynaklanıyor ama saygı duyarım yani karışmam kimseye. bence takma sen aynen bildiğin gibi devam et. for the recordun dediği gibi yeterince olgun insan var zaten.

edit: bunu da benim gibi insan sevmeyenler için bırakayım ^_^
www.buzzfeed.com
  • yue  (02.09.16 11:41:37 ~ 11:50:22) 
bizde neşeli olmak, güler yüz ve hayata pozitif bakmak sadece çocuklukta olabilecek bir ruh haliymiş gibi algılandığı için (ağıt toplumuyuz, sokaklarda çalınan yerli müzikler bile hep dram, hep depreşik), senin gibi insanları görünce hemen çocuksu yaftası yapıştırıyor insanlar.

sen nasıl mutluysan öyle ol. düzenli ilişkinin olmama sebebini bu olarak görüyorsan da demek ki senin gibi biriyle karşılaşmamışsın henüz. varsın öyle ilişki de olmasın, eninde sonunda ayrılıyorsunuz çünkü zaten.
  • loveinaflipbook  (02.09.16 11:41:51) 
yaş 30 erkek, içimdeki çocuğu öldürmemek için direniyorum.
sen de kulak asma her kim diyorsa bunları.
detayları bilmiyorum ama tahminen bir çekememe durumu var. mutsuz, nemrut insanlar neşeli insanları sebepsiz şekilde sevmiyor bilesin.
  • yons  (02.09.16 11:53:15) 
en son ne zaman arkadaşların senin uzmanlığına danıştı?


  • theli  (02.09.16 12:02:00) 
Hmm neredeyse hiçbir zaman


  • füt  (02.09.16 12:08:55) 
sittir et olgunluğu, çocuksu kal. Olgun olanlar sanki bi bok yaptılar da hayat çok güzel, herkes çok eşit, herkes çok mutlu mu olacak herkes olgun olduğunda sanki. Bir daha ki sefere önerilerinizi kimse dikkate almaz dediklerinde zaten ben de önerilerimi anlamayacak kadar narsist olgunlara önerilerimi söylemem de.


  • bartholomew87  (02.09.16 12:13:59) 
Bahane cidden. Ben de eşim de 18 gibi duruyoruz ama evliyiz knk. Hadi işte zor oluyor da ilişkilerde ı ıh.


  • petekpare  (02.09.16 12:48:29) 
size katılıyorum neşeli ve içten olmak, güleryüzlü olmak daha çocuksu gösteriyor.
henüz tanıştığınız insanlara soğuk davranın biraz.

  • cabiday  (02.09.16 12:58:42) 
33 yaşından sonra davranışlarını değiştirmen, hele ki içinden gelmeden değiştirmen sadece sana mutsuzluk verir. O don, bu götte durmaz.
Olduğun gibi ol mutlu ol. "Olgun" kavramını da bir kere daha gözden geçir.

  • rastinon  (02.09.16 13:42:08) 
kiskaniyodur lavuk, oldugun gibi kal hayat zaten sekillendiriyor.


  • enaz3kedi  (03.09.16 01:23:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.