[]

Opel astra 1.3 cdti sport J kasa 2013

Herkese selamlar

Böyle bir araç var satın almak istiyorum. Genelde şehir içi istanbul da kullanıcam. Yorumlarda aracın biraz hantal olduğundan bahsediyorlar. 0-100 falan 14,5 saniye aslında baya çok ama kullananlar yorum yapabilir mi ? Donanım olarak oldukça dolu bir araç sadece performans olarak üzer mi acaba ? Polo 1.4 tdi var şuanda biraz küçük geldiği için bu araca geçmek istedik.


 
kaç beygir?


  • cekilmis gayfe  (02.09.16 00:28:07) 
95


  • murty  (02.09.16 00:30:50) 
95 hp...

astra h'tan sonra bir arkadaşın astra j'sini kullandım. çok basık geldi a sütununun eğimi ve kokpitin yüksekliğinden dolayı. araç astra h'tan çok daha ağır ancak piyasada çok satıldı çünkü ağırlığı dışında yol tutuş ve tasarım olarak kompakt sınıfın iyilerinden.

ancak paran yetiyorsa etraftan 1.6 136 hp'lik astra j'ler bakın derim. daha mutlu edecektir.
  • rain when i die  (02.09.16 00:32:09) 
Misler gibi araba. Al kullan.


  • tiksinmedenuyanmak  (02.09.16 00:32:46) 
ne beklediğine bağlı.. bence yakıt ve şehir içi kullanım açısından oldukça ideal. biraz daha performans istersen 1.6 olanına bak derim. ya da tam yakıt cimrisi istiyorsan multijet 95 hp punto al derim. sonuc olarak ecotek dediginiz motor multijet'in makyajlanmışı.

şahsi fikrim 6 ileri vites araçtan şaşmamak.
  • hasansabbah  (02.09.16 00:45:58 ~ 00:46:31) 
Bu tip basliklara hep yazdim, hep de yazicam, fiat bravo o siniftaki en iyi araba. Kesinlikle bakin derim.


  • hailtothethief  (02.09.16 00:48:57) 
Aslında baştan belirtmedim. Pek niyetim değildi araç değiştirmek ama hem hacim için hemde tanıdık birisi temiz bir araba olduğu için yazdım bunu. Yoksa başka bir araç bakmayacam. Yine de başka araç tavsiyesi için teşekkürler. Amacım sadece bu araçla ilgili bilgi almak


  • murty  (02.09.16 00:56:51) 
Motor ve alt yapı fiat'ın. Bakımı parçası servisi ucuz ve boldur. O motor bir çok araçta var. Şanzıman Opel de 6 ileri olması gerek. Uzun yolda tasarrufa olumlu katkısı olur.
Performans polodan sonra üzmez. Ama ondan bir tık daha ağır bir araba. Bunu hissettirebilir. Geçmişi düzgünse onun dışında problem çıkaracağını sanmıyorum.

  • bir3iki7  (02.09.16 01:07:10) 
performans olarak uzun yolda turbo desteğiyle hiç bir fark hissedemezsiniz. istanbul trafiğinde de verdiği dizel torku 0-100 zaafını telafi edecektir. ayrıca yakıt tüketimi kullanıma bağlı çok değişken bir araçtır. bastığında tork istiyorsan yakar. ve polodan sonra saraya taşınmış gibi hissedeceksin. iki aracı da kullandım.


  • karlmarx  (02.09.16 01:29:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.