[]

Kampci arkadaslar hangi cadir?

kamp olayina bi heves bi cesaret ile karar vermis durumdayiz. tabiki keyif amacli ve mayis gibi baslayip kasim'da (pastirma sicaklarindan sonra) bitirmeyi planladigimiz kamp dusuncemiz var. su an icin 2-3 gecelik kamp yapariz diye icimizden geciyor. Bu isin temeli cadir bize 3 mevsim yeter gibi geldi. maddi olarakda 500TL'ye kadar limit koyduk.

1)urun.n11.com
2) urun.n11.com
3)urun.n11.com

1 ve 2 arasinda bizon daha cazip geliyor. genisligi daha iyi gibi.
3 ise maddi olarak 150 TL civari daha ucuz ve kamp olayini sevmez isek az para harcamis oluruz mantigi ile eklendi.

bunlarin + ve - yonleri nelerdir? (su an icin araba ile kampa gidecegimiz icin agirlik cok onemli degil). baska tavsiyeniz varsa alabilirim ..

 
Uyku tulumuna girince genişlik o kadar fark etmiyor yanınızda araba olunca. çünkü çanta vs. arabada kalıcak çadırın içinde değil. o yüzden makul fiyatlı kaç kişiyseniz ona uygun birini alın derim.


  • qazaqwsx  (01.09.16 22:11:00) 
profesyonel bir kampçı olduğumu belirterek başlayayım.

ilk olarak 3 kişi misiniz? 2 kişi olup da geniş olsun diye 3 kişilik çadır almayın çünkü çadırların ekosistemi kendi vücut ısınızı içeride tutarak sizi sıcak tutma üzerine kuruludur.

3 mevsim çadır almalısın 4 mevsim alıp yaz/bahar kampı büyük lüks olacaktır.

çadırda dikkat etmen gereken noktalar bence çift bagajı olması ve havalanma deliklerinin optimum sayıda olmasıdır.
çift tente olmasına dikkat et. yalıtımı ve yağmurdan etkilenmemeni sağlar.

100 lira çadır için büyük fark değil daha iyiyse pahalı olmasına dikkat etmemelisin. çadırlar uzun ömürlü malzemelerdir.

not: çadırların özellikleri yazmadığı için detaylı olarak da arama yapmadığımdan "şu" daha iyi diyemeyeceğim ancak verdiğim bilgiler işine yarayacaktır.
  • the coolest dude  (01.09.16 22:18:08 ~ 22:19:18) 
iyi uyku tulumu daha önemli bence, iyi bir uyku tulumu ile açık havada bile yatılabiliyor; bir de 10 derece altı görmeyecek iseniz, çok kasmanıza gerek yok, alan insanların yorumlarını araştırın.


  • gezegen olan pluton  (01.09.16 22:36:31) 
bu 3 ürün arasında bird'ü seçebilirsiniz. teknik olarak bir farkları yok. bird benim ilk çadırımdı su geçirmezliği vs gayet iyidir. 2 kişi kullanacaksanız ideal. 3 kişi yattığımız da oldu. hafifliği ve kurulum kolaylığı ile diğer ikisinden daha iyi bir çadır. bşlngıç için ideal.


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (02.09.16 09:54:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.