[]

Ekşi Duyuru'ya giremiyorum :(

Her zaman girdiğim bilgisayardan bu sabah ekşi duyuruya giremez oldum birdenbire, bağlantınız gizli değil, saldırganlar bilgilerinizi çalmaya çalışıyor olabilir uyarısı veriyor.

Aynı modeme bağlı diğer bilgisayarlardan girebiliyorum, sorun yok. Dns ayarları aynı. Denediklerim

*Virüs programını devre dışı bırakmak
*Chrome yardımda gördüğüm üzere gizli pencerede denemek
*Şurada yazanı denedim www.ne2.net

Ve sonuç elde var sıfır.

Ne yapabilirim, nasıl çözüm bulabilirim?

 
Saat tarih yanlis olabilir


  • Batuhanolabilir  (01.09.16 17:39:53) 
https trafiğini yönetmeyle ilgili bir sorun gibi duruyor şuradaki adımları (özellikle 2.sini) bi deneyin.

www.techsupportall.com

ayrıca hata ekranının aşağısında görüntülenen "Gelişmiş" linki üzerinden "yine de devam et" gibi bir bağlantıya da ulaşabiliyor olmalısınız
  • kaichi  (01.09.16 17:48:55 ~ 17:49:11) 
Kontrol edeyim saati tarihi, teşekkürler.

Kaichi, teşekkürler, hayır öyle bir seçenek çıkmıyor, yine de tekrar bakayım.
  • hair freak  (01.09.16 17:52:14) 
Gelişmiş linkinde yazanlar.


www.eksiduyuru.com normalde bilgilerinizi korumak için şifreleme kullanmaktadır. Google Chrome bu sefer www.eksiduyuru.com sitesine bağlanmayı denediğinde, web sitesi sıra dışı ve yanlış kimlik bilgileri döndürdü. Bir saldırgan www.eksiduyuru.com gibi davranmaya çalışıyor olabilir ya da bir Kablosuz oturum açma ekranı bağlantıyı kesmiştir. Google Chrome herhangi bir veri alışverişinden önce bağlantıyı durdurduğu için bilgileriniz hâlâ güvendedir.

Web sitesi HSTS kullandığı için www.eksiduyuru.com sitesini şu anda ziyaret edemezsiniz. Ağ hataları ve saldırılar genellikle geçici olduğundan, bu sayfa muhtemelen daha sonra çalışacaktır
  • hair freak  (01.09.16 17:55:04) 
Ekşi duyuru hatırına uzunnnn zaman sonra internet explorer açtım, orada sertifikanın süresi dolu diyor ama yine de devam et seçeneği var ve o şekilde girebildim, o zaman bunu chrome ya da firefoxda yapamaz mıyım çünkü orada böyle bir seçenek çıkmıyor.

@batuhanolabilir saat ve tarih doğru.

@kaichi adımları denedim, olmadı.
  • hair freak  (01.09.16 18:14:58) 
Bu da firefox hatası.

Bu bağlantı güvenilir değil

Firefox tarayıcısının güvenli olarak www.eksiduyuru.com konumuna bağlanmasını istediniz, ancak bağlantınızın güvenli olup olmadığını doğrulayamıyoruz.

Normalde, güvenli olarak bağlanmayı denediğinizde, bağlanılmak istenen site gerçekten doğru yere gittiğinizi kanıtlayacak olan güvenilebilir kimlik bilgisi sunar. Ancak bu sitenin kimliği doğrulanamıyor.
Ne yapmalıyım?

Genelde bu siteye hiçbir sorun yaşamadan bağlanabiliyorsanız, bu kez bir başka kişi siteyi taklit ediyor olabilir, dolayısıyla devam etmemelisiniz.

Bu site, Firefox tarayıcısının kendisine yalnızca güvenli olarak bağlanabileceğini belirtmek için HTTP Sıkı Aktarım Güvenliği (HSTS) kullanmaktadır. Sonuç olarak, bu sertifika için istisna eklenemez.

www.eksiduyuru.com geçersiz bir güvenlik sertifikası kullanıyor. Sertifikanın süresi 31.8.2016 20:34 tarihinde doldu. Şu anda saat 1.9.2016 18:22. (Hata kodu: sec_error_expired_certificate)
  • hair freak  (01.09.16 18:24:58) 
Aynı sorun ile vakti zamanında karşılaştım. Halleden kişi bu konuda hayli yetkin biriydi ve sorunun işletim sistemi sertifikası ile ilgili olduğunu söyleyip birşey yüklemişti.


  • trejemu  (01.09.16 18:29:47) 
Trejumu, buradan biri mi yani? Yoksa benim yapmam gereken bir şey mi? Hatırlamıyor musunuz?:(


  • hair freak  (01.09.16 18:34:59) 
kişisel bilgisayarım değildi o yüzden çok umursamamıştım.buradan değildi maalesef. İşletim sistemi nedir?

support.microsoft.com

www.nebigarci.net
  • trejemu  (01.09.16 18:39:36 ~ 18:51:46) 
trejemu'nun çözümler daha güvenilir görünüyor olur da işe yaramazsa eksiduyuru.com'u güvenilen sitelere eklemek geçici çözüm olabilir belki.

windows 7 için:

başlat > denetim masası > ağ ve internet > internet seçenekleri > güvenlilik sekmesi > güvenilen siteler (yeşil check işareti) > siteler butonu

buraya www.eksiduyuru.com'u başında https ile birlikte ekleyin.
  • kaichi  (01.09.16 21:07:19) 
Teşekkürler, olmadı:( İnternet explorerdan yine de devam et diyerek giriyorum:(


  • hair freak  (05.09.16 11:28:15) 
Şimdi laf olsun diye denedim ve açıldı, bir şey yapmadan.


  • hair freak  (06.09.16 13:16:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.