[]

ayakkabı sorusu ilginçli

benim malum camper ları hiç beğenmemiştiniz, ben de gelince beğenmedim iade ettim. sonra timberland de linkteki ayakkabıyı 259 liralık kampanya ile aldım 2 hafta önce. şimdi bunu da beğenmiyorum ama sitesine bir girdim 599 tl diyor. bu nasıl iş ya? ne yapsam iade mi etsem? 2 aydır ayakkabı alamıyorum lan.

www.deriden.com.tr


 
yalnız bişey söyliyim mi, bu çok güzel. aşırı şaşırdım, turnayı gözünden vurmuşsun değiştirme.


  • evde liyakat kalmamis  (01.09.16 14:42:40) 
Bunu ben de baya begendim.
Kalsin. Bence

  • kuehles blondes  (01.09.16 14:45:05) 
Timberland sevdiğim bir marka. Çoğu modeli de bunun gibi gerçekten güzel.
2 tanesini eskittim. Ama derileri nedense biraz hassastı diğer giydiğim bu tarz ayakkabılara göre. Öyle dışarıda açık mekanlarda çok kullanmamama rağmen çabuk yıprandılar/ eskidiler.
Ama haklısın piyasada düzgün sade şık kaliteli erkek ayakkabısı yok. Nereye baksam altı farklık üstü farklı rengi olan modeller. Bunu da iyi fiyata almışsın. Kalsın bence.
  • bir3iki7  (01.09.16 15:02:43) 
mis gibi ayakkabı değiştirme deli misin ?

259 verilir buna ama 599 verilmez. özetle değer, güle güle giy.
  • jonestown  (01.09.16 15:37:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.